Аматори - 14-04-2015, 12:04 - sasa 266

\”Нульові\” спаринги напередодні свят

\”Нульові\” спаринги напередодні свят

ФК «Лубни» – «Фортуна» (Кейбалівка) 0:0.
Товариський матч. 11 квітня. с. Солониця. Стадіон ім. Є. Костенюк.
37 глядачів. + 16С.
Судді: Ю. Юрченко, М. Гайдук (обидва – Лубни).
«Лубни»: Олексюк, Мазур (Морозюк, 46), Мануляк, Романенко (Захарченко, 46), Дземку, Артеменко (Ліхтанський, 46), Реутов, Ламіне (Ебенгу, 46), Близнюк (Духно, 46), Тупоровський (Марусич, 46), Сергієнко. Тренер: А. Гришанович.
«Фортуна»: Бих (Сухно, 46), Карпушев (Проскурня, 46), Нікітченко, Потапов, Шоха, Кучінський (Курочка, 46), Семенченко, Лебединський (Гайдук, 46), Кібеш, Бровко, Медяник (Гаделія, 46). Тренер: М. Бурий.

Любительські команди Полтавщини продовжують підготовку до нового старту у чемпіонату області-2015. Черговий спаринг провів напередодні Великодня ФК «Лубни».

Суперником його була команда «Фортуна» з Пирятинщини, бронзовий призер минулорічного першолігового чемпіонату. У першому таймі відчувалася перевага гостей – в одному з гострих моментів після удару м’яч влучив у стійку воріт юного лубенського голкіпера Віктора Олексюка. Після перерви і численних замін господарі діяли значно краще від своїх візаві – вдавалися взнаки щоденні тренування підопічних Анатолія Гришановича. Лубенці на полі діяли значно злагодніше від своїх опонентів. Команда з Пирятинщини свою гру демонструвала на контратаках і вдалих захисних редутах. За п’ять хвилин до фінального свистка троє лубенців вийшли до воріт гостей, але їм не вдалося результативно завершити матч. В цілому ж, гадаю, цей поєдинок був би ще цікавішим та напруженішим, якби якість футбольного поля стадіону бажала бути кращою.

Зазначу, що за підбором виконавців «Фортуна» могла б спокійно вести боротьбу за верхні місця у турнірній таблиці серед колективів вищої ліги. Адже у першоліговій групі «А» пирятинцям, гадаю, на сьогодні не має конкурентів у боротьбі за перемогу у змаганнях. Можливо, вже у наступному чемпіонаті Полтавщини-2016 буде якась реорганізація обласного футболу…

Результати інших товариських матчів: «Олімпія» (Савинці) – «Фортуна» (Кейбалівка) 0:0, «Фламінго» (Комсомольськ) – ФК «Глобине» 2:3, «Олімпія» (Савинці) – «Зеніт» (Лубни) 0:0.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода