- 22-02-2011, 12:02 - sasa 163

Нульова нічия з \”Ростовом\”

Нульова нічия з \”Ростовом\”

Другий матч понеділка так і не приніс, ні перемоги жодній з команд, ні забитих м\’ячів


Ворскла – Ростов – 0:0
Ворскла: Долганський, Селін, Лешко, Чеснаков, Карпович, Даллку, Краснопьоров, Осипенко, Єсін, Маркоскі, Сачко.
21 лютого. Белек. Поле «Cornelia Diamond Club». +13 Градусів. 200 глядачів.

Микола Павлов і Олег Протасов – колись грали і тренували дніпропетровський «Дніпро». У цьому матчі Микола Павлов не міг розраховувати на допомогу одного з своїх провідних гравців Дениса Кулакова. Напередодні він отримав невелике ушкодження. Завдання, як і в ранковій грі з «Петролулом» було одне – відіграти без вимушених замін, при цьому, намагатися здобути переможний результат.

Вже в першому таймі, за створеними небезпечнимі епізодами біля воріт обох команд, стало зрозумілим, що феєрії голів не вийде. Команди вкрай уважно вибудовували свої оборонні редути, а м\’яч подовгу застрявав у центрі поля. Чимало боротьби та індивідуальних протистоянь було і на флангах. У середині першого тайму арбітр з Росії цілком міг би призначити пенальті, коли на всіх парах летів до штрафного майданчика Осипенко, але вже за лінією штрафного зупинили підкатом. Обурення в стані «біло-зелених», але рефері просто заплющив на це очі. Двічі входив до штрафного Карпович, але розвернутися, а тим більше, вдарити просто не дали. Єсін, який грав праворуч, нагнітав обстановку на фланзі, його передачі в боротьбу просто згасали в обороні «Ростова».

Другий тайм засвідчив перевагу полтавців в атакуючому пориві. Маркоскі, Краснопьоров, Сачко і Осипенко час від часу «заварювали» на всіх таку «кашу», що ростовчани не знали куди бігти. Воротар грав як польовий, коли не встигала оборона, а захисники буквально щільним парканом шикувалися вздовж своїх воріт. Навіть Селін, підключившись до атаки, під час подачі одного з кутових міг уразити ціль, але сфера після удару зльоту просвистіла над поперечиною.

«Ростов» закінчував гру в атаці, але полтавська команда вже просто, не ризикуючи, пішла в оборону, грамотно зберігши, в принципі, прийнятний чисто з психологічної точки зору результат, повідомляє прес-служба ворсклян.

Погода