Останні новини - 31-01-2011, 10:01 - sasa 183

Прикра поразка \”Ворскли\”

Прикра поразка \”Ворскли\”

Полтавці поступилися в контрольному матчі молдовській команді \”Мілсамі\”

Ворскла – Мілсамі (Оргеєв, Молдова) – 0:1
Курелех (75-автогол)
Ворскла» (1 тайм): Долганський, Селін, Лешко (Пєсков, 30), Курилов, Даллку, Краснопьоров, Чеснаков (Карпович, 35), Осипенко, Маркоскі, Єсін, Сачко (Янузі, 30).
Ворскла» (2 тайм): Лавренюк, Пєсков (Курелех, 60), Ткачук, Вовкодав, Громов, Оберемко, Карпович (Оніка, 60), Чичиков, Кулаков, Безус, Янузі (Баранник, 60).
31 січня. Сіде. +12 градусів.

Образливою поразкою завершилася перша товариська зустріч ворсклян в Туреччині. Команда «Мілсамі», яка веде в молдавській «дивізії» боротьбу за чемпіонство, випереджаючи грізний «Шериф» на одне очко, і відстаючи всього на три від лідируючої поки «Дачії», виявилася досить спритним і незручним опонентом для полтавців. За весь перший тайм молдавська дружина всього раз спромоглася на удар по воротах, при цьому перевага команди Павлова сумнівів не викликало по ходу усієї зустрічі.

У другій частині гри після подачі від кутового прапорця не змогли розібратися між собою голкіпер «Ворскли» Лавренюк і молодий захисник Курелех, в результаті чого м\’яч опинився в сітці воріт.

У ході гри був помітний білоруський нападник Осипенко, який встигав відпрацьовувати і у відборі і в творенні, він же мав і кілька хороших епізодів для взяття воріт. Навіть Даллку, підключившись в атаку, в одному з моментів міг засмутити воротаря суперника.

За винятком ситуації з пропущеним голом, загалом непогане враження справив і зайняв місце в «рамці» у другому таймі Лавренюк. Зокрема, тільки йому одному відомо, як можна було відбити удар впритул, що трапився на третій хвилині другого тайму. Принаймні, уникнути поразки «Ворскла» могла б, якби спритнішим був Оберемко, який не зумів гідно завершити подачу з флангу від Дениса Кулакова, який раз у раз «прасував» свою праву бровку, ніби не помічаючи опору гравців «Мілс». Природно, що з поразки ніхто трагедії не робить, адже на то вони і збори – пора нововведень і експериментів, де, ясна річ, є місце і для помилок, і для роботи над ними потім.

Наступний спаринг ворскляни проведуть, згідно заздалегідь затвердженого графіка, 4-го лютого з норвезьким «Фредрістадом».

Погода