ФК Полтава - 06-10-2012, 10:10 - sasa 326

Обірвана серія

Обірвана серія

\”Полтава\” – \”Севастополь\” – 1:2 (0:2)
Голи: Скепський, 90 +5 (з пен.), – Карноза, 3, 32
Полтава: Романенко, Одинцов, Даценко, Жданов, Цапій, Сагайдак (Обревко, 59), Бідненко (Радченко, 72), Бессалов (Даньків, 77), Козоріз, Кіцута (Зеленевич, 45), Скепський
Севастополь: Литовка, Гвініанідзе, Федорів, Новак, Воронін, Дуляй (Крамар, 46), Левандовськи, Данішевський (Култишев, 30), Караваєв (Танчик, 90 +3), Карноза (Малиновський, 67), Кузнецов

Із 17 серпня тривала серія \”Полтави\” без поразок, але на \”Севастополі\” вона перервалася. Власне, нічого дивного, адже суперником був \”Севастополь\”, претендент на вихід до Прем\’єр-ліги.

Гості швидко повели в рахунку. Тиждень тому полтавці пропустили зі штрафного від \”Кримтеплиці\” на останніх хвилинах. І від \”Севастополя\” неприємності прилетіли теж зі штрафного, але вже в дебюті зустрічі. Як виконує штрафні Карноза відомо давно, але цей удар особливий. М\’яч після його удару полетів по падаючій траєкторії, вдарився об землю перед руками Романенка і влетів у верхній кут.

 

Пропущений м\’яч змусив \”Полтаву\” відмовитися від первинної задумки грати від оборони. Потрібно було переходити до плану \”Б\”. Але севастопольці грамотно закрили зони, не підпускаючи наших футболістів до своїх воріт, змушуючи їх перепасовуватися поперек поля, віддавати назад. Однак, за рахунок індивідуальних дій полтавцям періодично вдавалося наблизитися до володінь Литовки. І наші стали бити по воротах. Удар Кіцути виявився неточним, туди ж полетів м\’яч, коли бив Цапій. А ось удар Скепського просвистів поруч зі штангою.

 

Під кінець тайму Литовка виручає свою команду після удару зі штрафного Кіцута (півзахисник тільки лише залікував пошкодження та Анатолій Безсмертний не став ризикувати, замінивши футболіста перед самою перервою), щоправда рахунок до того часу вже був 0:2. Знову відзначився Карноза, якому вдався диво удар з-за меж штрафної. Гол частково шалений, але Артуру в цій грі \”поперло\”.

У другому таймі гра дещо вирівнялася, полтавці намагалися загострити гру і для початку відіграти один м\’яч. А гості упевнено оборонялися.  Активність і наполегливість \”Полтави\” була винагороджена. Вже в доданий час гості порушили у своєму штрафному правила проти Жданова і Скепський з одинадцятиметрової позначки розпечатав ворота Литовки. Гості вердикт Пасхала оскаржували, але суддя був поруч з епізодом і впевнено вказував на \”точку\”. Ледь гра поновилася, як арбітр дав фінальний свисток.

Якщо підвести підсумки, то наші футболісти старалися, від боротьби не ухилялися виклалися максимально. Звичайно, позначився швидкий гол і відсутність Івашка, оскільки в атаці \”Полтаві\” не вистачає потужності, спортивної агресії. Але це не применшує заслуг гостей, які після цієї перемоги вийшли на другу сходинку в турнірній таблиці, – повідомляє прес-служба ФК \”Полтава\”.

Погода