Матчі - 07-08-2016, 11:08 - Націоналіст 271

Очко в скарбничку

Очко в скарбничку

Поразки на кшталт тієї, якої полтавці зазнали минулого четверга, завжди переносяться дуже важко. Тому тренерському штабу «Ворскли» належало вирішити непросте завдання і підвести футболістів у належному стані до гри проти «Карпат».

 

Як показав матч, до кінця цього зробити не вийшло. З перших хвилин зустрічі львів’яни почали демонструвати вищу швидкість і самовіддачу. А з ним й не забарилися перші небезпечні моменти. На 25-й хвилині Бланко «продавив» Пилявського і видав ідеальну передачу на дальню стійку, де на свій шанс уже чатував Грисьо. Удар головою – і рахунок відкрито. Ще одного разу ворсклян врятував Непогодов, який вчасно вийшов з воріт і парирував удар з близької відстані.

 

Що стосується гри «Ворскли» в атаці, то в першому таймі вона мало чим відрязнялася від того, що ми бачили проти «Локомотиви». Відзначити варто хіба удар Хльобаса після пасу Буртуловича, але м’яч пройшов трішки вище поперечини. Не особливо допомогло й повернення в півзахист Володимира Чеснакова.

 

Уже на 49-й хвилині гості могли подвоювати рахунок, але Дмитро Непогодов виправив власну помилку і парирував добивання після удару Бланко. «Ворскла» відповіла небезпечним ударом Чеснакова, але капітан «Ворскли» у дальній кут не влучив.

 

Втім, це був лише епізод. «Карпати» надалі атакували гостріше й на 75-й хвилині мали знімати всі питання про переможця. Гості влаштували в штрафному майданчику «Ворскли» «справжню бразилію», логічним завершенням якої став удар головою у виконанні Костевича. Однак, цього разу Непогодова пістрахувала стійка.

 

Розплата за нереалізацію моментів наступила вже через дві хвилини. Дещо сумбурна атака полатвців призвела до того, що м’яч заметався по штрафному майданчику, поки не знайшов ногу Коломойця. Проти удару Юрія Підківка був безсилий – 1:1. Могли підопічні Василя Сачка і вирвати перемогу, але на 81-й хвилині удар Кобахідзе зі штрафного прийняла на себе поперечина.

 

Фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию. «Ворскла» скоріше здобула, ніж втратила. При всіх проблемах із складом і в веденні гри одного у нашої команди не відбереш – це характер. Саме він дозволив сьогодні не програти.

 

Але характеру може бути замало через тиждень, коли «Ворсклу» в Дніпрі випробує на міцність молода і по-спортивному нахабна команда Дмитра Михайленка.

 

Олександр Данник

Погода