Хокей - 18-03-2012, 12:03 - sasa 221

Одна перемога, одна нічия, одна поразка

Одна перемога, одна нічия, одна поразка

Триваєчемпіонат НХЛ Києва у групі Б. Представники Полтавщини змогли виграти, програти та звести матч у нічию.

 

ХК “Крила Столиці” – ХК “БСМ-Баришівка” – 2:5 (0:2, 1:2, 1:1) Центральний матч туру не приніс несподіваного результату. ХК “БСМ-Баришівка” впевненою перемогою підтвердив, що його влаштує тільки перше місце в турнірній таблиці. Хоча матч пройшов в запеклій боротьбі, команди на двох набрали 20 штрафних хвилин. Одним із хокеїстів, які отримали 2 хвилини штрафу за порушення правил, був комсомольчанин Олег Гапон. Гравець ХК “Крила Столиці” 2 хвилини полірував лавку штрафників за поштовх суперника ключкою. Після цієї перемоги ХК “БСМ-Баришівка” набрав 24 пункти і ділить перше місце з ХК “HARSCO”.

 

ХК “Титани” – ХК “HARSCO” – 3:4 (0:1, 1:0, 2:3) “Чорні орли”, які ведуть боротьбу з ХК “БСМ-Баришівка” за чемпіонство, в матчі з восьмою командою чемпіонату самі собі зробили складну ситуацію з якої героїчно вийшли. За сім хвилин до кінця матчу ХК “Титани” мали перевагу в одну шайбу, але втримати перемогу не змогли. Перемогу ХК “HARSCO” приніс дует Юрій Зарицький – Петро Волощенко. Спочатку киянин з подачі полтавця зрівнює рахунок. А через 2 хвилини полтавець Волощенко закидає переможну шайбу з подачі Зарицького. У цій грі на майданчик вийшло десять представників Полтавщини, у складі “HARSCO” – дев’ять, ХК “Титани” – один. Але заробити результативні бали, крім Волощенка, зміг червонозаводчанин Олександр Кумпан. Олександр записав собі в актив результативну передачу. По дві хвилини штрафу заробили лохвиччанин Ігор Яременко, червонозаводчанин Сергій Степаненко (ХК “HARSCO”) та кременчужанин Олексій Лейтар (ХК “Титани”). Полтавець Петро Волощенко був визнаний кращим гравцем матчу у складі ХК “HARSCO”.

 

ХК “Нічні Вовки” – ХК “Инфоснегири” – 3:3 (1:1, 2:1, 0:1) ХК “Инфоснегири”проводив другу гру за тиждень. Якщо першу гру команда пирятинця Сергія Ляшенка програла ХК “777-2” без боротьби, то в другій проявила бійцівський характер. ХК “Инфоснегири” видряпали нічию, закинувши шайбу за 6 секунд до фінальної сирени. Сергій Ляшенко відіграв весь матч із “Вовками”, відзначившись двохвилинним вилученням за підніжку. В матчі із ХК “777-2” пирятинець участі не приймав.

 

Інші матчі туру:

 

ХК “777-2” – ХК “Инфоснегири” – 6:3 (2:1, 3:1, 1:1)

 

ХК “Вишгород-2” – ХК “Скорпіон– 0:3 (0:0, 0:2, 0:1)

 

Володимир ХОМІЧ

Погода