- 29-09-2013, 10:09 - sasa 217

Олег Блохін: Майор міліції послав мене на три букви

Олег Блохін: Майор міліції послав мене на три букви

Післяматчева прес-конференція наставника Динамо Олега Блохіна

– Грали дві хороші команди, але суддівство зіпсувало цей матч. Якщо вилучаєш Брауна Ідейє, то Курилов у цьому моменті його провокував, а це друга жовта картка у полтавця і видалення. Якщо судити за правилами. Мені зараз сказали: той ліктем вдарив, цей наступив… Суддівство ні в які ворота не лізе. Вдячний команді за те, що хлопці об\’єдналися в цій сверхнерввій обстановці. Суддя завів команду до того, що… я не знаю.

У перерві мені вдалося втихомирити емоції. Ще раз підкреслю: вдячний хлопцям, що не опустили руки і билися до кінця. І намагалися наприкінці вирвати перемогу, хоча грали вдесятьох.

– Що сталося у вас у перерві у підтрибунному приміщенні?
– Нічого. Майор міліції послав мене на три букви і назвав на «ти». Я вперше у своєму житті таке бачив. Я йому відповідаю: «Вибачте, я ж Вам не «тикаю». Ну як поводить себе майор міліції, це ж представник влади і посилає мене: «Іди туди!» Що значить «йди туди»?

У цей момент адміністратор «Динамо» Віктор Кашпур перериває спіч Блохіна словами: «Чому Ви не скажете, що наприкінці в головного тренера «Динамо» кинули три біляші?

– Полтавські журналісти: «Це ж не банани, а біляші».
– Добре хоч не пляшку горілки (посміхаючись). Треба було пляшку горілки кинути і біляш, і закусити б відразу (сміх у залі). Ще раз, майор міліції, ким він не був, беркут там або ще хтось. Не дозволено мене , людини у віці посилати кудись. Він ще хлопчик у порівнянні зі мною. Хотів його прізвище дізнатися. Такого терпіти не можна, я б до суду подав якщо чесно. Більше там інцинденту як такого не було. Я заспокоював адміністратора Чубарова, він був на емоціях. Намагався стримати цю ситуацію в нормальному руслі, а вийшло так, що ще й потрапив. Прохання дізнатися його прізвище, майор міліції з Беркута.

– Прес-аташе \”Ворскли\”: \”Ще питання будуть? По грі або про біляш?
– Блохін: «А біляш хоч із чим був? (Сміх у залі).

– Дуже складна гра була в першому таймі. Вашій команді не вдавалося контролювати м\’яч, комбінувати. Складно виходило зайти до штрафного майданчика, хоч і забили в першій половині.
– А навіщо заходити в штрафний майданчик? Треба було частіше бити по воротах. А мої гравці хотіли завести м\’яч у ворота. По такому полю треба було наносити більше ударів по воротах, про що ми говорили до гри. Будемо розбиратися. Плюс зробили свої помилки, але без них напевно, не пропустили б.

– Нервозність була у ваших гравців?
– Ще раз кажу, є боротьба груба, а є в рамках правил. Можу привітати «Ворсклу» за їх гру, боротьбу проти київського «Динамо», це зрозуміло. Стимулювали їх, чи ні, це така справа. У мене є побажання для ФФУ, щоб Годуляна більше не призначали на наші ігри. Добре, хоч мене не вилучили ще.

1927.kiev.ua

Погода