Останні новини - 09-02-2017, 10:02 - Націоналіст 183

Олег Голодюк: «Мені довелося найняти юристів»

Олег Голодюк: «Мені довелося найняти юристів»

Колишній півзахисник «Ворскли» Олег Голодюк в інтерв’ю виданню «Полтавщина Спорт» спростував інформацію про те, що він звернувся до Палати вирішення спорів ФФУ з метою компенсації полтавським клубом невиплаченої заробітної плати:

 

– Ця інформація передчасна. Я не звертався до Палати і сподіваюся що до цього не дійде. Але мені дійсно довелося наймати юристів. Коли я попросив у клубу надати мені статус вільного агента, мені заборгували зарплату більше ніж за п’ять місяців. Суму боргу ми задокументували. Довгий час від клубу не було чути жодної конкретики, тому я й вирішив діяти через юристів. «Ворсклі» дали два тижні. Якщо клуб не почне щось виплачувати, чи хоча б не надасть конкретних пропозицій, тоді вже подам документи до Палати.

 

Футболіст відмовився назвати точну суму, яку заборгувала йому «Ворскла». По інформації голови Фонду соціального захисту футболістів та тренерів України Олега Печорого, Голодюк у Полтаві мав отримувати зарплату в розмірі 10 тисяч доларів щомісяця. Тобто мова йде про заоргованість, яка складає близько півтора мільйона гривень.

Погода