- 10-07-2016, 06:07 - Націоналіст 198

Олег Голодюк: \”У такому відмінному колективі складно не освоїтися\”

Олег Голодюк: \”У такому відмінному колективі складно не освоїтися\”

Новачок \”Ворскли\” центральний півзахисник Олег Голодюк поділився думкою про роботу на зборі в Словенії, зазначивши, що йому не важко було адаптуватися в новій команді.

 

\”В останні дні більше працюємо над командною тактикою. Сьогодні ввечері відпрацьовували стандарти, тобто в полегшеному режимі готуємося до товариської гри\”, – сказав Голодюк в інтерв\’ю клубному телеканалу \”Ворскли\”.

 

Про адаптацію в новій команді

 

\”Можна сказати, що все це в процесі, але в такому відмінному колективі не складно освоїтися. Я вже звик до команди. Всі старанно працюють, щоб в кращій формі підійти до матчів чемпіонату України\”.

 

Про відмінності в тренувальному процесі

 

\”Напевно, у кожного тренера є своє бачення, і підхід відрізняється. Однак, мені не звикати до навантажень. Поки що мені весь тренувальний процес подобається. Отримую від нього задоволення\”.

 

Про сьогоднішній спаринг

 

\”Ви бачите, що першу гру ми програли, а в другій зіграли внічию. Напевно, пора нам вже здобути перемогу. Докладемо максимум зусиль, щоб домогтися позитивного результату\”.

 

Нагадаємо, сьогодні \”Ворскла\” зіграє товариський матч проти хорватської \”Цибальї\”. Початок о 18:00 за київським часом. До цього на тренувальному зборі в Словенії підопічні Василя Сачка поступилися \”Клужу\” (0:2) і зіграли внічию з \”Вождовацем\” (2:2).

Погода