- 15-12-2016, 11:12 - АлиМон 313

Олег Лисак: \”До 10 січня визначемось, хто покине команду\”

Олег Лисак: \”До 10 січня визначемось, хто покине команду\”

На даний момент ситуація в \”Ворсклі\” складається не кращим чином. З боку керівництва клубу була пропозиція зменшити зарплату гравцям. Незважаючи на це, поки кардинальних заходів з цього приводу не було прийнято. За попередніми даними, багато в Полтаві визначитися 10 січня, коли команда вийде з відпустки і почне підготовчі збори. 

Генеральний директор \”Ворскли\” Олег Лисак прокоментував ситуацію, яка складається в клубі щодо потенційного догляду гравців. Функціонер зазначив, що з тими, хто вирішить залишитися, відбудеться розмова з приводу зарплати, після чого будуть вирішуватися проблеми з проблемними позиціями. 

«Я озвучив питання наступним чином: скажіть мені, хто хоче залишитися – і тоді ми поговоримо про оклади. Я повинен розуміти, хто залишається і на кого ми можемо розраховувати. Хто не готовий грати тут – скажуть до 10 січня, коли у нас починаються збори, і далі ми визначаємося з проблемними позиціями, які виникають», – сказав гендиректор Ворскли в інтерв\’ю Sport Arena. 

«Моє завдання – максимально підтримати головного тренера, який займається всіма цими питаннями. І нам дійсно потрібно зняти перед ним капелюха за те, що в такій психологічній ситуації, при всій цій перебудові, він виконує свою роботу». 

На питання про те, хто покине \”Ворсклу\” в період зимового трансферного вікна, Лисак не назвав конкретних прізвищ. Проте, гендир полтавчан зазначив, що має уявлення про те, хто може покинути команду, але зможе сказати про це тільки після того, як будуть підписані всі угоди. 

«Ні, не знаю, хто точно покине \”Ворсклу\”. Вірніше, ми то знаємо, хто так налаштований, але озвучити прізвища я зможу тільки тоді, коли підпишемо всі документи. Це все дуже важко вирішується, тому що потрібно знайти золоту середину між інтересами клубу, позицією гравця і агента. Ми будемо її шукати». 

 

Євген Бриж, Sport Arena

Погода