Прес-конференції - 27-09-2015, 08:09 - sasa 215

Олександр Бабич: \”Залишився осад від того, що не забили\”

Олександр Бабич: \”Залишився осад від того, що не забили\”

Прес-конференція головного тренера Чорноморця після матчу з Ворсклою:

– Провели два різних тайми. У першому у нас була інша тактика. У другому перебудувалися. Вважаю, що другий тайм вийшов якісніше. Було менше передач верхових, поклали м\’яч на землю, і за рахунок цього у нас вийшов вихід з оборони за рахунок середніх і коротких передач. Знову підвела нас реалізація. Дуже хороші моменти ми створили. Коли отримали більшість, я вірив, що заб\’ємо гол. Але ми розуміємо, для того, щоб забивати голи і вигравати, треба потрапляти в площину воріт. І вірити в те, що я можу забити. Тільки з таким підходом будуть перемоги. Ми витратили дуже багато фізичних сил. Грали з Говерлою, потім – переїзд, гра на Кубок. Команда молода, радує те, що гравці витримали, що до кінця слідували нашій установці. Сьогоднішнє очко, вважаю, вони заробили. Хотілося заробити більше, але наразі маємо те, що маємо.

– Які емоції сильніші: радість від того, що не пропустили від Ворскли, яка в цьому сезоні забиває майже в кожному матчі, або засмучення від того, що не забили?

– Залишився осад від того, що не забили. Все-таки ми грали хвилин 20 в більшості. Може навіть трохи більше. Тому хотілося добиватися результату, добиватися перемоги. Навіть не сумніваюся, що матч вийшов цікавіше, якби одна з команд забила м\’яч. Якби ми забили гол, Ворскла почала б розкриватися, а якби пропустили ми, то ще великими силами пішли вперед.

Прес-служба ФК Чорноморець

Погода