- 02-10-2015, 08:10 - sasa 222

Олександр Хижняк вирушив на чемпіонат світу з боксу до столиці Катару

Олександр Хижняк вирушив на чемпіонат світу з боксу до столиці Катару

На Олімпійській тренувальній базі у Конча-Заспі відбулося відкрите тренування національної збірної України з боксу – останнє на рідній землі перед вильотом до міста Доха – столиці Катару, в якій незабаром старує ліцензійний чемпіонат світу.

У рамках підготовки до світової першості – на відкритому тренуванні – українські боксери показали свою бойову готовність напередодні початку виступів на найважливішому старті року. У Катарі боротьба піде не лише за нагороди чемпіонату світу, а й за ліцензії на право участі в Олімпійських іграх 2016 року у Ріо-де-Жанейро.

У місті Доха полтавець Олександр Хижняк виступатиме у ваговій категорії до 81 кг, в якій уже відомі всі учасники. Список учасників чемпіонату світу з боксу (до 81 кг) див. – тут.

Поки що цей сезон гарно складався для полтавця Олександра Хижняка – він здобував перемоги у напівпрофесійному чемпіонаті ВСБ (Всесвітньої серії боксу) і став бронзовим призером перших в історії Європейських ігор у Баку (Азербайджан). Напевно, сам Олександр, як і його уболівальники, чудово розуміє, що до наступних Олімпійських ігор залишилося здійснити декілька кроків. Важливих переможних кроків на ринзі світового чемпіонату.

В\’ячеслав ДЕРЕВ\’ЯНКО

Погода