Інтерв'ю гравців, тренерів - 22-02-2017, 12:02 - Націоналіст 181

Олександр Матвєєв: «Незрозуміло, чого очікував Сачко, який сам і покликав мене на збір»

Олександр Матвєєв: «Незрозуміло, чого очікував Сачко, який сам і покликав мене на збір»

Захисник Олександр Матвєєв, який проходив збір з \”Ворсклою\”, прокоментував рішення тренерського штабу про відмову від своїх послуг:

 

– Сталося якесь непорозуміння. Я розраховував, що якщо і підпишу контракт, то ще по ходу зборів, але цього не сталося. Тоді тренер був проінформований керівниками, що щодо мене поки немає конкретної відповіді і потрібно почекати закінчення збору.

Природно, коли в третьому спарингу я не вийшов на поле, вже з\’явилися певні думки про \”щось піде не так\”. Природно, в останній грі на зборах я теж не зіграв. Потім до мене підійшов тренер і пояснив, що є молоді гравці на контрактах, а також на ситуацію впливають причини економічного характеру. Тренер сказав, що клуб не може підписати контракт і побажав знайти собі нову команду. Єдиний плюс в цьому всьому – я пройшов збір з хорошою командою в прекрасних умовах. Це – єдиний момент, який радує в ситуації, що трапилася.

Що ж стосується зазначених причин, то для мене це не аргументи. Але за їхніми переконаннями цих пояснень досить, щоб не підписувати контракт. У мене ж залишився осад, неприємно, адже витратив багато часу… Раніше у мене були пропозиції з Першої ліги, але в будь-якому випадку завжди потрібно вибирати вищий рівень. А зараз вже команди укомплектовані і уклинитися кудись зараз буде важко.

Після повернення в Полтаву побачив родину і вже заспокоївся. Незрозуміло, чого очікував від мене головний тренер, який сам і покликав на збір… Може, думали, що я без ігрової практики приїду в чудових кондиціях? Весь січень я займався за власною програмою, два рази на день. Вранці – зал, а ввечері намагався знайти хоч когось, щоб пограти в футбол, тому що всі вже були в клубах. Може, тренер сподівався, що я приїду на другий збір і буду там, як Андреа Пірло або Пепе? Не знаю, – сказав Матвєєв.

 

Джерело: Sport Arena

Погода