Інтерв'ю гравців, тренерів - 28-08-2012, 10:08 - sasa 139

Олександр Мелащенко: \”ФФУ нас не пускають до Європи\”

Олександр Мелащенко: \”ФФУ нас не пускають до Європи\”

Перемога в чемпіонаті України серед аматорських команд забезпечила «Новому життю» участь в «Кубку регіонів УЄФА». Але раптово у команди виникли проблеми з тим, щоб представити країну в єврокубковому турнірі. Допомогти розібратися в ситуації, що склалася погодився головний тренер «Нового життя» Олександр Мелащенко.

\"Олександр– Що саме стало на шляху між вашою командою і путівкою на змагання?
– Раптово в ФФУ нам повідомили, що у нас багато людей, які раніше виступали на професійному рівні, що унеможливлює нашу участь в турнірі. У зв\’язку з цим прийнято рішення, що в змаганнях Україну представить ФК «Путрівка» – наш суперник у фіналі.

Природно, з таким станом речей ми просто не згодні. Адже зіграти в турнірі можуть й інші наші виконавці, які не мали раніше статусу професіоналів. У відповідь на це нам сказали, що питання розгляне КДК ФФУ, але за наявною у нас інформацією цього так і не відбулося.

Ми відправляли запити, але, виявлялося, що лист складено неправильно, і нам відмовляли з якоїсь іншої бюрократичної причини. Таке відчуття, що все спеціально затягується, поки не вийдуть терміни. Не виключаємо і варіант, що в УЄФА буде направлено лист, ніби ми самі відмовляємося від участі в турнірі. Деякий час нам навіть не хотіли надавати Регламент змагань, але там навіть чітко не вказано, хто може грати, а хто ні.

– Як плануєте діяти в подальшому?
– Перш за все, хочемо зробити так, щоб про цю ситуацію дізналися якомога більше людей, і щоб це не залишилося в кабінетах. Також до УЄФА буде направлено відповідний лист.

 

ua-football.com

Погода