- 30-08-2015, 10:08 - sasa 191

Олександр Севідов: \”У Металіста проблем вистачає\”

Олександр Севідов: \”У Металіста проблем вистачає\”

Післяматчевий коментар головного тренера Металіста Олександра Севідова:

– Звичайно, дуже прикро пропускати на останніх хвилинах, так як я вважаю, що на полі була досить рівна гра з великою кількістю боротьби. Знаєте, ті єдиноборства, які ми програли, якраз і вилилися в перемогу полтавської Ворскли.

– Ваш воротар з 15-ї хвилини гри почав затягувати час, довго вводив м\’яч у гру. Чи означає це, що нічия вас повністю влаштовувала?

– (дивується) З 15-ї хвилини ?! Мені здається, ми з вами різний футбол дивилися. Ви, напевно, не бачили, як воротарі тягнуть час. Погорілий вводив м\’яч у гру за 10 секунд, у інших же, як ви кажете, які тягнуть час, це займає по 35-40 секунд. А нічия в матчі нас, дійсно, влаштовувала.

– Після свистка на перерву ви про щось дуже бурхливо дискутували з арбітром. Можна поцікавитися, про що?

– Можна. Я йому нагадав епізод, коли гравець Ворскли при виконанні штрафного самовільно пересунув м\’яч на 15 метрів убік від порушення. На мій погляд, це технічна помилка арбітра. Він же мені сказав, що все бачив. При цьому гру не зупинив… А якби нам забили в тому епізоді?!

– З боку здалося, що в діях Металіста не вистачало креативу. Ви з цим згодні?

– Я вважаю, що в українському футболі футболістів, здатних зіграти нестандартно, катастрофічно мало. Наприкінці матчу я випустив Назаренка, щоб він хоч якось зв\’язав наші дії. Ви ж питали про затягуванні часу, так ось те, наскільки повільно полтавські футболісти вводили м\’яч у гру на останніх хвилинах, якраз про це і говорить. Можливо, через це у нас і не вистачило часу, щоб відігратися.

– У літніх матчах гра команди нагадує ту, яку вона показувала ще навесні, тобто до вашого приходу…

– У нас після весни залишилося дуже мало футболістів, нові ж ще не встигли зігратися. Так, ми програли, так, до цього ми багато разів зіграли внічию. Ви бачите, що у нас багато чого не виходить. Ворскла у поєдинку виглядала більш мобільно, швидко і зіграно. Навіть, напевно, і більш по-спортивному злішою. Не приховую, що нам зараз цього не вистачає, проте ми постійно рухаємося вперед. Дуже б хотілося, щоб цей процес був більш швидким. Незважаючи на те, що проблем у нас вистачає, ми всього на очко відстаємо від учасника Ліги Європи. А свої очки ми обов\’язково наберемо і туди, куди ми йдемо, ми обов\’язково прийдемо.

Прес-служба ФК Металіст

Погода