Новини - 21-08-2015, 10:08 - sasa 159

Олексій Одарюк завоював \”бронзу\” на етапі більярдного Кубка Києва

Олексій Одарюк завоював \”бронзу\” на етапі більярдного Кубка Києва

У Києві відбувся 3-й етап Кубка Києва і Київської області з більярдного спорту з \”Московської піраміди\”, в якому із 35-ти учасників виступили п\’ятеро полтавців.

Кращим серед наших земляків був Олексій Одарюк, який став бронзовим призером цього всеукраїнського турніру. У першому турі полтавець переміг Ігоря Мельникова (Київ) – 3:0, у другому програв Ігорю Литовченку (Херсон) – 2:3, у додатковому турі \”нижньої сітки\” переміг Ігоря Штефанюка (Чернівці) – 3:1 і вийшов до турнірної \”олімпійки\” – 1/8 фіналу. У першому турі \”олімпійки\” полтавець Олексій Одарюк переміг Ігоря Швеця (Київ) – 4:1, у чвертьфіналі – Максима Осичнюка (Київ) – 4:2, у півфіналі полтавець у запеклій боротьбі програв майстру спорту Павлу Радіонову (Донецьк) – 3:4, який згодом у фіналі переміг Владислава Прохоренка (Київ) – 5:4.

Інші полтавці у Києві фінішували на таких місцях: Дмитро Пушкарьов – розділив 9-16 місця, в 1/8 фіналу він також програв Павлу Радіонову (Донецьк) – 1:4, Віталій Волошко і Анатолій Орлов фінішували у групі учасників, які розділили місця з 17-го по 24-е, а Роман Матчак – у групі учасників, які розділили місця з 33-го по 35-е.

Аркадій СПИЦЯ

Погода