Стрічка новин - 21-07-2015, 02:07 - sasa 159

Олімпік готовий брати участь у розслідуванні щодо договірних матчів

Олімпік готовий брати участь у розслідуванні щодо договірних матчів

Про це в інтерв\’ю телеканалу Футбол 1 заявив головний тренер донецької команди Роман Санжар.

Наставник Олімпіка Роман Санжар прокоментував слова глави Комітету з етики та чесної гри ФФУ Ігоря Кочетова, який розповів про серйозні підозри з боку УЄФА про 12 договірних матчів за участю Олімпіка.

Головний тренер команди повідомив, що готовий сприяти розслідуванню, додавши, що він не отримував запрошення від Комітету з етики та чесної гри ФФУ прийти на відверту розмову, повідомляє iSport.ua з посиланням на телеканал Футбол 1.

\”Ми хочемо, щоб компетентні люди швидше розібралися в цьому питанні, дали свою оцінку, а громадськість дізналася, як було насправді. Ми готові приходити, розмовляти, відповідати на абсолютно всі питання\”.

\”Єдине, що мені незрозуміло: чому всі ці розмови піднімаються напередодні відповідальних матчів, якщо команда місяць готувалася в Києві?\”, – обурюється Санжар.

\”Є запрошення на розмову по Огірі і Драченку. Зі мною ніхто не зв\’язувався і в клуб запитів не присилав. Я зацікавлений прийти, поговорити і відповісти на всі виниклі питання\”, – заявив Роман Санжар.

Погода