Першість Полтавщини - 02-10-2013, 02:10 - sasa 156

Олімпія повертає собі четверте місце

Олімпія повертає собі четверте місце

У вівторок був зіграний пропущений матч 13 туру чемпіонату Полтавщини з футболу серед команд вищої ліги. У ньому господарі не залишили жодних шансів на успіх кременчуцькій команді.

«Олімпія» (Савинці) – «Кремінь-КМФФ» (Кременчук) 5:1.
Матч першого кола: 3:2.
Колектив із Миргородщини ФК «Олімпія», який очолює палкий прихильник «гри мільйонів» Тетяна Ситник, на стадіоні села Петрівці приймала аутсайдера вищолігових перегонів кременчуцький «Кремінь-КМФФ». Як і передбачалося, протягом усієї зустрічі була помітна перевага у грі господарів поля, які втілилися у п\’ять забитих м’ячі. По одному голу на свій актив записали Олег Бажан, Дмитро Саркіс, Сергій Сергієнко, Іван Романчук і Олександр Назаренко. За гостей гол престижу провів Ярослав Мороз.

Після цієї перемоги миргородська команда повернулась на своє «звичне» четверте місце у турнірній таблиці. І вже найближчої суботи на підопічних тренера Володимира Гришка чекає зустріч з одним з претендентів на нагороди чемпіонату «Темпом» з Градизька. Матч відбудеться 5 жовтня у селі Петрівці, яке розташоване близько 50 км від села Савинці. Початок матчу о 15.00.

В інших поєдинках 15 туру зустрічаються:

ФК «Глобине» – СК «Полтава»
«Кремінь-КМФФ» (Кременчук) – «Колос» (Дмитрівка)
«Фламінко» (Комсомольськ) – «Нове Життя» (Андріївка)
«Динамо» (Решетилівка) – «Псел-Райз» (Гадяч)

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода