Кубок Полтавщини - 11-10-2015, 08:10 - sasa 162

Олімпія – володар Кубка Полтавщини

Олімпія – володар Кубка Полтавщини

Сьогодні під Полтавою на стадіоні \”Лтава\” був зіграний фінальний матч цьогорічного розіграшу Кубка Полтавщини з футболу, в якому зустрілися достойні суперники: \”Олімпія\” (Савинці) і ФК \”Глобине\”. І знову футболісти з Миргородщини стали володарями почесного трофею!

Наперед зазначу, що цьогорічні обласні кубкові перипетії пройшли на належному рівні і за їх організацію подякуємо Федерації футболу області.

Щодо фіналу, то він пройшов у впертій та рівній боротьбі. На 17 хвилині відкрив рахунок олімпієць Владислав Ковтун, пройшовши своїм правим флангом і вколотивши м’яча у ворота суперника – чудовий гол. Такий рахунок протримався до самого завершення зустрічі. Але на 90+3 хвилині поєдинку після передачі м’яча у штрафну \”Олімпії\” миргородець Олександр Овдієнко зрізав \”смугастого\” у власні ворота – 1:1.

У додаткові дві тайми рахунок не змінився і команди пробивали серію пенальті, в якій кращими виявилися гравці \”Олімпії\” завдяки їх влучним ударам і вдалим діяв голкіпера – 4:1. Отже, кубок вдруге поспіль вибороли миргородці, де президентом ФК \”Олімпія\”, до речі, чудова жінка і палкий прихильник футболу Тетяна Ситник!

Кубок Полтавщини-2015 >>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода