Стрічка новин - 31-10-2021, 09:10 - admin 2248

Оренда футбольного поля в Києві

Оренда футбольного поля в Києві

Футбол, як і раніше, залишається спортом номер один в Україні.

Тривалий час такий стан справ був радше, попри, а не завдяки. Проте в останні десять років ситуація потроху змінюється. У першу чергу, за рахунок відкриття нових міні-футбольних майданчиків із штучним покриттям, на яких можуть займатися як діти, так і дорослі. Сьогодні ми розкажемо про один із таких майданчиків. Знаходиться він в столиці України на території фітнес-клубу «Гран-Прі» – https://grand-prix.ua/classes/football. Київ – місто-мільйонник, тому попит там значно більший, ніж, наприклад, у Полтаві.

Фітнес-клуб «Гран-Прі»

«Гран-прі» – багатопрофільний клуб, який пропонує низку можливостей для дітей та дорослих. Це йога, бадмінтон, сквош, силові єдиноборства, танці, великий теніс, пілатес, аеробіка і т.д. Займатися можна під керівництвом і наглядом досвідчених тренерів. Також можна орендувати необхідну інфраструктуру. Зокрема, для оренди доступне міні-футбольне поле. На території клубу знаходяться салон краси та ресторан. У будні “Гран-Прі” працює з 7:00 до 22:00, а в вихідні – з 8:00 до 22:00.

Переваги оренди міні-футбольного поля в фітнес-клубі «Гран-Прі»

Розглянемо переваги оренди міні-футбольного поля фітнес-клубу «Гран-Прі». Основна з них – географічне розташування. Логістика завжди налагоджена таким чином, що в центр столиці набагато зручніше добиратися, ніж на її околиці.

Друга перевага – це розміри поля. Часто за браком корисної площі міні-футбольні майданчики укладаються з невеликими розмірами. Міні-футбольне поле на території фітнес-клубу «Гран-Прі» має стандартні розміри 20 на 40 метрів, тобто грати на ньому можна без обмеження чисельного складу.

Третя перевага – покриття. Це покриття преміум-класу ULTIMA Grass з штучною травою, яка має висоту 40 міліметрів. Міні-футбольний майданчик сертифікований FIFA.

Четверта перевага – штучне освітлення. Небагато гравців можуть дозволити собі поганяти м’яча в робочий час. А якісне освітлення дозволяє насолодитися улюбленою грою в будні ввечері.

Також не менш важливі й інші переваги. Приїхавши на гру, ви завжди знайдете вільне й зручне місце для паркування свого авто, а перевдягтися зможете в комфортних роздягальнях. Уже після матчу можна прийняти душ.

Якщо ви шукаєте поле для гри в міні-футбол в центрі Києва й цінуєте зручність та якість, розгляньте варіант з фітнес-клубом «Гран-Прі».

Погода