Останні новини - 14-11-2011, 09:11 - sasa 152

Осипенко продовжить кар’єру в “Олександрії”?

Осипенко продовжить кар’єру в “Олександрії”?

Герой львівського матчу, матчу який приніс ворсклянам заповітну путівку до Європи, займається своїм подальшим працевлаштуванням.

У чому причина настільки стрімкого розриву відносин – знає виключно головний тренер ворсклян. На думку ж редакції «ПС», Осипенко, якому 12 грудня виповниться всього 29 років, був марно виставлений за двері, він міг би ще бути дуже корисним полтавській команді, і те, що він йде з «Ворскли» до закінчення терміну дії контракту – це ослаблення колективу, який грає, як відомо, на декількох фронтах. Тим більше, що Осипенко – гравець універсальний, якого можна було спокійно використовувати як в атаці, так і на будь-якому з флангів півзахисту.

За інформацією видання, інтерес до Дмитра Осипенко є – і чималий, як з боку українських клубів, так і білоруських. Серйозні види на Осипенка має «Олександрія», яка шукає заміну Давиду Таргамадзе, якого, в свою чергу, хочуть бачити кілька відомих європейських клубів. Залишається нагадати, що за «Ворсклу» у цьому році в офіційних матчах Осипенко провів 16 матчів і забив 3 голи.

Погода