Останні новини - 23-03-2010, 12:03 - sasa 176

\”От ужас, они скоро у меня во дворе играть будут…\”

\”От ужас, они скоро у меня во дворе играть будут…\”

Ігри «Арсеналу» будь-де і переноси в будь-який час невідомо куди, вже порядком набридли шанувальникам футболу. Чергова невизначеність де відбудеться наступний матч «Арсеналу» за «Ворсклою» і його несподіване перенесення в Дніпропетровськ за дві доби до початку матчу, викликало полеміку на сторінках багатьох Інтернет-видань. Пропонуємо до вашої уваги найцікавіші висловлювання відвідувачів.

Тех. поражение и пусть валят в Киев…
lexa29 (Nova Kahovka)

Пора уже защитывать техническое поражение. Иначе так и будут бомжевать и учить других как надо жить.
Игорь38 (Полтава)

Полный бардак со стороны УПЛ!!!! Зачем такая организация, которая не контролирует непосредственно сам регламент проведения соревнований??? А если все, что здесь приведено – правда, то за такие действие Рабе нужно вообще за одно место взять… Постоянная от него головная боль! Или это для \”держания на устах\”, чтобы помнили его и \”Арсенал\”. Шоу-мен….
Alekstat (Киев)

Дурдом, какой беспредел и хаос в стране – точно такой же и в футболе! Тех. поражение Арс.!
vorsklaFan (Poltava)

Должно быть 0 3 тех поражения. Я помню как таврию гоняли в Ахтырку в прошлом сезоне
таврия19752009 (симферополь)

Вот они гонят. Бомжи – они и есть бомжи.
Revizor 

Это наверное был бы самый оптимальный вариант – областной центр, классный стадион, готовые болельщики, которые соскучились по футболу…Да только мне кажется, что Рабиновича в жизни не загонишь в Сумы-он и клуб то брал для того, чтобы постоянно пиариться на нем и быть на виду, а в Сумах этого не будет!
kappazp

Приезжайте в Запорожье, у нас ещё есть Торпедо – побомжуйте…
Acid_Knight

От ужас, они скоро у меня во дворе играть будут…
Dim_on10

никогда не понимал такие команды, зачем они нужны.. болельщиков своих нет, стадиона нет, лучше бы какуе то другую команду из первой лиги перевели в премьер.
slayder

А у меня вопрос – а как в таких условиях у Арсенала появятся болельщики??
Рівнянин

Я б хотів бачити наступне вирішення ситуації. Ворскла приїжджає на матч, але ще до цього подає у ДК скаргу щодо порушення вимог вищенаведеної ст. 23. ПЛ, якщо вона і надалі не хоче бути посміховиськом для футбольного суспільства (не для Рабіка, чи інших «діячів», а для суспільства), розглядає це порушення разом і з порушенням вимог ст. 6, зараховує Арсеналу 0:3. І дотримуватись регламентних правил потрібно весь час, можливо декілька «домашніх» технічних поразок трохи зітруть ідіотську посмішку із обличчя головного клоуна ПЛ, а за сумісництвом і президента Арсенала. І не потрібно робити ніяких поблажок. Є правило і є його виконання. Немає виконання – тоді для кого ці правила?
Причина такого прихильного ставлення в тому що Арсенал багатий клуб, і ПЛ не можна його втратити? Можливо, але це не означає, що в рівних умовах проведення змагань ПЛ багатші є рівніші за інших. Та нехай краще з Першої Ліги вийдуть три команди і будуть грати у футбол для своїх вболівальників, ніж Арсенал (керівництво клубу) гратиме головну роль у цирку під назвою Прем’єр-Ліга.
garoma (Київ)

А вход на метеор платный будет ?
DNIPRO ULTRAS (Днепропетровск)

Цирк Шапито меняет прописку)))
Russkii (Донецк)

И этот человек хотел возглавить УПЛ!
Скиффъ (Полтава)

Гнати треба \”Арсенал\” з ПЛ,а також Данілова з компанією за той бардак що розвів, а то тільки толку з нього, що гавкає на ФФУ.
ПетроФ (Луцьк)

Погода