- 26-08-2021, 09:08 - admin 1500

Оцінені шанси «Ворскли» у протистоянні із «Зорею»

Оцінені шанси «Ворскли» у протистоянні із «Зорею»

Полтавська «Ворскла» готується до нового випробування в рамках Української Прем’єр-ліги – виїзного матчу 6-го туру проти «Зорі».

Підопічні Юрія Максимова дуже впевнено розпочали новий сезон у чемпіонаті – полтавці поки що жодного разу не програли в п’яти стартових турах, вигравши в трьох із них і набравши 11 очок, які дозволили «Ворсклі» розташуватися в квартеті лідерів перед новим ігровим днем в УПЛ.

Непростим випробуванням для полтавців стане гра у Запоріжжі проти одного з головних конкурентів в битві за місце в трійці кращих за підсумками сезону – «Зорі». І навіть попри те, що супернику посеред тижня, що минає, доведеться витратити додаткові сили на гру у єврокубку проти австрійського «Рапіда», експерти беттинг-сфери все одно бачать саме «Зорю» фаворитом зустрічі. Зокрема, якщо завантажити нову версію Pin UP на Андроїд або Айфон і знайти в зручному меню цього додатку лінію на новий тур Української Прем’єр-ліги, то виявиться, що шанси «ворсклян» на здобуття трьох очок оцінені коефіцієнтом 3.38. Що дає після конвертації трохи більше 26% вірогідності. В той же час, коефіцієнт на перемогу «Зорі» нижчий – 2.13. А це вже більше ніж 46% шансів на успіх.

Цікавою є і думка беттинг-експертів щодо результативності майбутнього матчу «Зоря» – «Ворскла», який відбудеться 29 серпня. Якщо ознайомитися з котируваннями ще однієї відомої компанії 1xStavka , то з них можна зробити висновок, що гра буде скоріше результативною, аніж навпаки. Варіанту, при якому в матчі буде забито ти або більше м’ячів, аналітики віддають більше 57% вірогідності. І це непогана опція для парі на новий тур УПЛ, особливо, якщо у вас є страховка першої ставки від 1xStavka – корисна пропозиція  для нових клієнтів компанії, яку можна використати не лише на матчах українського чемпіонату.

Очікування результативного матчу між «Ворсклою» та «Зорею» від беттинг-аналітиків підкріплюються і статистикою свіжих очних протистоянь цих команд в УПЛ. Зокрема, остання гра між полтавцями та луганцями на полі «ворсклян» завершилася «водоспадом» результативних ударів і перемогою команди Юрія Максимова з рахунком 4:2. В цілому ж, у 4-х із 6-ти крайніх дуелей команд забивалося по 3 та більше голи.

Погода