Новини - 21-07-2021, 06:07 - admin 1736

Оцінені шанси «Ворскли» на успішний старт в сезоні УПЛ

Оцінені шанси «Ворскли» на успішний старт в сезоні УПЛ

Полтавська «Ворскла» готується до початку нового сезону в Українській Прем’єр-лізі.

Минулий сезон підопічні Юрія Максимова завершили на високому п’ятому місці у підсумковій таблиці чемпіонату, що дало команді право представити Україну в новому єврокубковому турнірі – Лізі конференцій. У новій кампанії УПЛ «ворскляни» знову мають амбітні плани на турнірні здобутки, а експерти беттинг-сфери охоче вірять у те, що полтавська команда буде серед тих, хто боротиметься за призові місця.

Але для початку «Ворсклі» треба вдало стартувати у чемпіонаті, і перший суперник команди Максимова – не з простих. Мова про «Дніпро-1», який підсилився дуже якісними кадрами влітку і також має плани на високі турнірні позиції. Тому не дивно, що у цій баталії, яка, до того ж, для «Ворскли» буде другим матчем за тиждень після старту у європейському турнірі, аналітики відомої компанії Паріматч не бачать явного фаворита. Якщо детальніше ознайомитися з котируваннями, які пропонує мобільна версія Парі Матч Україна, то виявиться, що у «Ворскли» лише на дещицю вищі шанси за суперника – 40% вірогідності здобуття 3-х очок проти 38% у опонента. То ж можна зробити висновок, що в матчі 26 липня в Полтаві на нас чекає безкомпромісна боротьба.

Цікаво, що у загальному рейтингу команд-учасниць нового сезону УПЛ «ворскляни» знаходяться також трохи вище за «Дніпро-1», якщо відштовхуватися від коефіцієнтів на чемпіонство, які дає змогу промоніторити рейтинг букмекерів BetON, де також завжди вистачає і іншої корисної інформації щодо українського клубного футболу. Наразі «Ворскла» посідає шосте місце у списку команд з найвищими шансами на золото, поступаючись, окрім звичних грандів УПЛ – «Динамо» та «Шахтаря», ще й «Зорі», «Десні» та «Колосу». А от «Дніпро-1» йде на восьмій сходинці, на рівні з «Олександрією».

Нагадаємо, що минулого сезону «Ворскла» та «Дніпро-1» зустрічались в чемпіонаті країни двічі, і якщо на виїзді полтавцям вдалося зіграти з цим суперником внічию (2:2), то вдома у другому колі підопічні Максимова поступилися «дніпрянам» з результатом 0:1. Також команди вже встигли провести контрольний поєдинок влітку цього року, і тут вже з відчутною перевагою сильнішими були полтавські футболісти – 3:0.

Погода