- 02-04-2013, 04:04 - sasa 173

Павло Ребенок: Потрібно забити один гол, і все піде як треба

Павло Ребенок: Потрібно забити один гол, і все піде як треба

Півзахисник Ворскли Павло Ребенок, який після повернення до Полтави, ніяк не може знайти свою колишню гру, розповідає про те, чого команда не може забити і про наступний матч у Дніпропетровьску

– Над нами зараз трохи тяжіє відповідальність за відсутність саме результату. Адже наскільки б ти не грав добре і видовищно, у турнірній таблиці немає відповідної графи. Перед уболівальниками в боргу великому. Навесні ми грали з хорошими командами: це і Чорноморець, і Шахтар, Динамо. Ну ніяк поки не вдається нам забити цей гол, добитися позитивного результату. Зараз потрібно забити один гол, і все піде як треба. Я, чомусь, в цьому не сумніваюся.

Не можу сказати, що це та Ворскла, яка була, але багато чого збереглося. Зокрема, атмосфера гарного дружного колективу в Полтаві завжди була, залишається і нині. У тієї команди, з якою я йшов уже був сформований роками склад, інший тренерський штаб, який працював не перший рік із хлопцями. Мені здається, наразі Ворскла в стадії створення нової команди. Команди, яка шукає свою гру.

Дуже цікавий останнім часом у нас стає чемпіонат. Є відразу декілька команд, які борються за ті місця, які раніше здавалися непорушними. Потрібно завжди вміти поважати суперника, але боятися – ні в якому разі.

У команди Рамоса не багато слабких сторін і відверто вразливих місць. Там є такі виконавці, яким під силу практично з нічого створити гол. Вийдемо, і будемо грати з повною самовіддачею, – цитує слова півзахисника прес-служба ворсклян.

Погода