Останні новини - 10-12-2010, 11:12 - sasa 170

Павлов сподівається, що гроші на нові трансфери \”Ворскли\” будуть виділені

Павлов сподівається, що гроші на нові трансфери \”Ворскли\” будуть виділені

Дзвінок прес-служби ворсклян застав тренера «Ворскли» в його київському будинку. І хоча у підопічних Павлова наразі якраз такий довгоочікуваний відпочинок на морях-океанах, коучу, як і раніше, розслабиться ніколи,

кожен день і години на вагу золота. Потрібно вже нині ретельно і виважено опрацьовувати селекційні плани.

– Приємно тільки те, що поруч зі мною рідні і близькі мені люди – дружина, онук, – говорить наставник «Ворскли» – домашня обстановка, звичайно, трохи заспокоює, але розслабитися з моєї роботою ніяк не виходить, така вже я людина. Так, в принципі, було у всіх командах, з якими працював, життєвий устрій не змінюється. Днями зустрічався з керівниками нашого клубу, обговорили багато нагальних питань, і, думаю, прийшли до спільного знаменника – потрібно рухатися далі, тупцювати на місці не відповідає нашим амбіціям».

Щодо бажаних придбань, Микола Петрович не приховує, що \”точкового\” посилення вимагає кожна ігрова лінія команди, і запевнив, що придбання під час зимового антракту обов\’язково будуть, але брати лише б кого в Полтаві не збираються. «До кожного трансферу ми будемо підходити виважено, розсудливо, використовуючи грошові кошти, які, сподіваюся, будуть виділені в необхідному об\’ємі», – резюмував Микола Павлов.

Погода