Останні новини - 09-08-2012, 05:08 - sasa 231

Павлов заборонив “Іллічівцю” виплачувати “Ворсклі” компенсацію за свій перехід

Микола Павлов

Колишній наставник біло-зелених виступив проти виплати полтавському клубу 3 млн. американських доларів від ФК «Іллічівець»

Як стало відомо, ФК «Ворскла» вимагає компенсацію за перехід в «Іллічівець» Миколи Павлова, колишнього тренера цього від футбольного клубу. Сума компенсації становить 3 млн. американських доларів.

Сайт «Полтавщина» поспілкувався і з самим Миколою Павловим і дізнатися його думку з приводу ситуації, що склалася.

– Я підтверджую той факт, що моя трудова книжка знаходиться у Полтаві, – розповів Микола Павлов. – Підтверджую і те, що мене провели в присутності футболістів, подякували за роботу, в тому числі і президент ФК «Ворскли» Олег Бабаєв і генеральний директор клубу Дмитро Яворський. А трудову книжку наказав не віддавати наш бос Костянтин Жеваго – це його особисте бажання. Чому? Його відповіді я поки не чув. Але на словах він пообіцяв, що ми розлучилися, як друзі.

– Тобто, коли ви прощалися, про виплату компенсації розмов не було?
– А які могли бути розмови, якщо мужики зібралися, віч-на-віч потиснули один одному руки, обнялися і розлучилися? Що, потрібно було підписувати документи? Мовляв, дай мені розписку, що ти до мене претензій не маєш?

– ФК «Іллічівець» згоден виплатити полтавському клубу три мільйони?
– Він був готовий заплатити. А я сказав категорично: «Ні! Якщо ви виплатите компенсацію, я працювати взагалі не буду! “Кому тільки від цього краще стане?

– І як ви тепер? Так і залишитеся спостерігати за матчами на трибунах?
– Нічого. Якщо команда виграє, нехай виграє без мене.

– Як же з трудовою книжкою?
– А навіщо вона мені потрібна? Мені вже 60 років. Що мене, пенсія врятує, чи що?

Погода