Останні новини - 28-09-2011, 04:09 - sasa 328

Павлова влаштує і нічия

Павлова влаштує і нічия

У четвер \”Ворскла\” уперше прийматиме матч групового раунду Ліги Європи УЄФА – після невдачі у Копенгагені команда Миколи Павлова спробує набрати очки у поєдинку з \”Ганновером\”.

 

У Полтаві з нетерпінням чекають на представника бундесліги. Щоравда, аншлаг на місцевому 25-тисячнику не передбачається. \”Природно, нам хотілося, щоб уболівальників прийшло багато. Тоді з\’являється у гравців додатковий стимул. Німці звикли грати на переповнених аренах, а в нас цього, на жаль, немає. Напевно, саме цим ми зможемо здивувати їх\”, – сумно пожартував Павлов.

З приводу результату майбутнього поєдинку він додав: \”Якщо ми наберемо у зустрічі з \”Ганновером\” хоча б очко, я буду задоволений. Треба, щоб хлопці не \”перегоріли\” до десятої години вечора, коли розпочнеться матч. Досвіду ігор у такий пізній час у нас немає, але футболісти – дорослі люди, все розуміють і хочуть заробити не тільки гроші, але авторитет і повагу в Європі. А якщо врахувати що у нас в команді все більше з\’являється молоді, то зіграти на початку кар\’єри в Лізі Європи – це великий крок вперед. І колосальний досвід\”.

Микола Павлов зізнався, що вже знає стартовий склад своєї команди на четвер. \”Звичайно, я знаю, хто завтра вийде на поле з перших хвилин, і тільки форс-мажорні обставини можуть змінити стартовий склад. Маркоскі? Він тренується в загальній групі і, за словами самого гравця та клубних лікарів, його не турбують наслідки травми\”, – каже досвідчений фахівець.

Павлов зізнався, що вранці на установці нагадає своїм підопічним про особисті взаємини з німцями. Напевно, маючи на увазі важку травму, отриману ним багато років тому в Ганновері, коли Павлов, граючи у складі збірної СРСР, протидіяв Руді Феллеру. \”Я не думаю, що ми чимось можемо здивувати гостей, але у нас є свої принципи ведення гри, від яких ми не будемо відмовлятися. Не думаю, що будемо підлаштовуватися під суперника, ми цього ніколи не робимо, тим більше вдома. Не сумніваюся, що настрій на гру і мотивація у моїх футболістів буде гранична\”.

Згадав головний тренер \”Ворскли\” і знамениту фразу Гаррі Лінекера про те, що футбол – це гра, в яку грають 22 людини, а перемагають завжди німці. Полтавці спробують зробити все, щоб її спростувати. \”У нас настрій бойовий, всі гравці чекають на майбутній матч із нетерпінням, – зазначив один із ключових півзахисників господарів Олег Краснопьоров. – Чекаємо важкої гри, але, думаю, впораємося. Докладемо максимум зусиль, аби досягти у четвер позитивного результату\”.

 

Станіслав МАЙЗУС

UEFA

Погода