Останні новини - 10-01-2013, 04:01 - sasa 170

Підсилення \”Ворскли\” тренується з командою

Підсилення \”Ворскли\” тренується з командою

Вперше на турецькій землі цієї зими вийшли випробувати газон тренувальних полів готельного комплексу Blue Waters футболісти \”Ворскли\”.

 

Після розминки і гри в так званий ручний м\’яч хлопцям довелося бігти непростий, але вже традиційний, тест сім відрізків по п\’ятдесят метрів. Особливо досягли успіху в цьому, склавши символічне лідерське тріо легкоатлетів, Артем Громов, Олексій Чичиков і Арменд Даллку. Завершилася тренування двосторонкою на все поле, – пише прес-служба біло-зелених.

Разом з командою займався півзахисник Валерій Куценко з білоруського \”Бреста\”, який вже встиг підписати піврічну угоду з клубома. А також гравці, яким ще тільки належить переконувати тренерський штаб «біло-зелених» в тому, що вони здатні підсилити \”Ворсклу\” – сербський півзахисник Александар Петровіч і нападник Сергій Сілюк, останнім клубом якого була луганська \”Зоря\”.

Не прилетів з командою на перший турецький збір Вовкодав. В останній момент клубні лікарі рекомендували Сергію пройти поглиблене медичне обстеження у київських фахівців.

Погода