Першість Полтавщини - 05-05-2014, 10:05 - sasa 233

Перемога Динамо, крах Гадяча

Перемога Динамо, крах Гадяча

Набирають ходи футбольні поєдинки чемпіонату Полтавщини серед команд першої ліги (група «Б»). після двох стартових турів лідирують «Чайка» і ФК СГМ «Рокита».

ФК «Диканька» – ФК СГМ «Рокита» 0:3

У нерівному футбольному протистоянні клас футболістів був беззаперечним і гості заслужено перемогли суперника з рахунком 3:0. У переможців двічі голами відзначився Денис Сенчук і один м’яч забив Максим Кундель. Юнаки: 5:0.

«Дукат» (Селещина) – «Стандарт» (Нові Санжари) 3:3

Це був дебютний поєдинок для селещенської команди під такою новою назвою футбольного колективу (раніше вона називалася «Елеватор»). І гра господарів справила приємне враження на присутніх глядачів. І хоча не слабі гості після першого тайму вели в рахунку 2:0, але господарі не знітилися і зуміли завершити цю зустріч мировою нічиєю – 3:3. У селещанців голи провели Віталій Черненко (2) і Сергій Капустян, а у гостей результативно відзначилися Євген Писаренко і Юрій Крушний (2). У наступному ІІІ турі на селещинську команду очікує футбольне протистояння у Рокиті проти лідера змагань. Юнаки: 0:0.

«Динамо» (Решетилівка) – «Псел» (Гадяч) 4:1

Результат цього обласного футбольного протистояння у першій лізі легко передбачить, адже на сьогодні гадяцька команда, як ніколи, потерпає «фінансовий крах». І ми будемо лише згадувати, що у футбольному Гадячі були видовищні протистояння минулих років за участю кращих команд Полтавщини. Це ж стосується команд з Пирятина, Гребінки і Миргорода, які завжди були в обласній футбольні еліті. Але сьогодні часи змінилися і на цей час у футбольному господарстві області правлять гроші. Тож, динамівці з Решетилівки заслужено і переконливо перемогли своїх опонентів з рахунком 4:1. У переможців м’ячі забивали: Ігор Загородній, Сергій Жарий і Дмитро Бабенко (два). Юнаки: 3:3.

«Чайка» (Дейкалівка) – «Маяк» (Котельва) 2:0

Команда з Зіньківщини «Чайка», яку тренує здібний тренер Ігор Долгошеєв, є одною з претендентів (як і торік) на нагороди першолігових обласних змагань. У матчі другого туру дейкалівці здолали одного зі своїх опонентів у боротьбі за медалі змагань – команду «Маяк» (Котельва). Відзначу, що у цьому протистоянні лік своїм голам у новій команді відкрив відомий полтавський голеадор Андрій Зіпунніков. А ще забив м’яча Дмитро Банний. У підсумку – перемога господарів з рахунком 2:0. Юнаки: 4:1.

Турніре становище і календар змагань >>>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода