- 17-09-2012, 01:09 - sasa 229

Перемога на День міста

Перемога на День міста

ФК «Лубни» (ветерани) – ФК «Баришівка» (ветерани) 2:1 (1:0).

Товариський матч між ветеранами футболу (35 років і старші).

Лубни. 16 вересня. Стадіон «Центральний». 115 глядачів. +17С.

Судді: С. Бортнік, А. Павлюченко, В. Березняк (усі – Лубни).

ФК «Лубни»: Запорожець, Морозюк, Сурма, Мирко, Загоруйко, Підтоптаний, Сірик, Малих, Шевченко, Козлов, Забара, Гайдук, Тютюнник.

Граючий тренер: Ю. Тютюнник.

ФК «Баришівка»: Давиденко, Кучер, Костенко, Івченко, Живиця, Мотлюк, Кондратенко, Потапенко, Сусла, Нєкрасов, Мриглот, Костенко, Пчьолкін, Базик, Бойко. Опеха.

Граючий тренер: Ю. Кондратенко.

Голи: Забара (61) – Живиця (6, у свої ворота), Базик (71).  

 

За домовленістю на свято День міста до Лубен завітала команда ветеранів футболу м. Баришівки Київської області. Це вже не перша зустріч суперників – минулого року лубенці на День Баришівки теж були гостями. Початок товариського двобою був не на користь гостей – вже на 6 хв. після подачі кутового лубенцем Анатолієм Сіриком гравець готей Тарас Живиця відкриває автоголом рахунок у цьому поєдинку. Після перерви його подвоїв Олександр Забара, а потім скорив розрив в рахунку після виходу «сам на сам» Валерій Базик. Лубенці могли збільшити лік голам у цьому матчі, але Юрію Тютюннику після чудової передачі колег не вдалося вколотитиу ворота суперників смугастого з відстані 5 метрів… Після матчу кращі гравці і голкіпери команд отримали призи від міського відділу з питань фізичної культури, спорту і туризму, який Очолює Іван Тузов.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

- 19-09-2010, 07:09 - sasa 229

Перемога на день міста

Перемога на День міста

Лубни – Колос (Зіньків) – 2:0 (0:0).
Нечипоренко (46), Величко, 75, з пенальті.
Судді: А. Харахайчук, Б. Щербаков, В. Капшук (усі – Кременчук).
Інспектор: О. Алексюк (Кременчук).
ФК «Лубни»: Макаренко, Морозюк (Шоха, 58), Гришанович, Загоруйко (Личман, 58), Величко, Ковтун, Нечипоренко (Головко, 81), Литвин, Сухонос (Порощай, 61), Рева (Козлов, 82), Дубницький. Запасні: Четверіков, Пархоменко. Тренер: А. Гришанович.
«Колос»: Бершацький (Кривоніс, 85), Гаврілов (Оксенченко, 29), Шатрава, Матвієнко, Тютюнник, Захарченко, О. Яненко (Омеліч, 71), С. Яненко (Бояркін, 60), Сергієнко, Яреха, Пилипенко. Тренер: В. Яценко.
Лубни. 19 вересня. Стадіон «Центральний». 245 глядачів. +24 градуси
Юнаки: 4:1.

Не перемогти одного з аутсайдерів чемпіонату та ще й на свято День міста – це не для амбіційного тренера Анатолія Гришановича, який «кинув у бій» на цей матч після невдалого початку другого кола, усіх своїх підопічних, що були «під рукою». В цілому, гра пройшла під акомпанемент господарів поля, які постійними атаками турбували голкіпера гостей. Чимало голевих моментів не було реалізовано. Глядачі побачили удар м’яча у штангу, виходи «сам на сам» з воротарем, не влучні удари і все це – ФК «Лубни». У другому таймі вже на першій хвилині потужно і точно метрів з 30 б’є юний нападник луб енців Дмитро Нечипоренко – 1:0. А під завісу матчу у штрафній зносять того ж автора першого голу і пенальті чітко виконує Володимир Величко. Щодо зіньківчан, то вони грали «від захисту» і на вістрі атак у них був лише Ярослав Пилипенко, якому вдавалося інколи загрожувати воротам Євгена Макаренка. Підсумок поєдинку – 2:0. Нарешті, лубенці у другому колі здобули першу перемогу.

Погода