Футбол Полтавщини - 18-04-2014, 11:04 - sasa 120

Перемога ветеранів Лубен

Перемога ветеранів Лубен

На Полтавщині відбулися обласні змагання з міні-футболу серед ветеранів (40 років і старші) під назвою «Граємо за Україну разом!», в яких перемогу святкувала лубенська команда.

Спочатку ветерани-футболісти змагалися в зональних турнірах. Наприклад, у Пирятині перемогли лубенці і пирятинці. Технічні результати цього турніру такі: Лубни – Оржиця 6:1, Оржиця – Пирятин 1:6, Лубни – Пирятин 1:1. Отже, лубенці і пирятинці вийшли до наступного етапу змагань, фінал якого відбувся у Ромодані, що на Миргородщині. Тут шість команд були розподілені на дві групи.

Три причины выбрать футбольный спортивный лагерь в Чехии: это весело, полезно, безопасно!

У групі «А» вели боротьбу ветерани Лубен, Кобеляк і Миргорода, а у групі «Б» змагалися представники Лохвиці, Пирятина і Комсомольська. Технічні результати матчів: Лубни – Кобеляки 7:1, Миргород – Лубни 3:1, Кобеляки – Миргород 5:4, Лохвиця – Пирятин 4:4, Комсомольськ – Лохвиця 5:1, Пирятин – Комсомольськ 2:4.

У боротьбі за «бронзу» миргородці перемогли з рахунком 4:2 ровесників з Пирятина. А у головному фіналі зустрілися лубенці і команда Комсомольська. У цьому протистоянні все вирішив єдиний і переможний гол лубенця Ігоря Портяника – 1:0 перемогли ветерани Лубен. Склад переможців: Олег Козаченко, Віктор Мирко, Юрій Підтоптаний, Володимир Малих, Юрій Тютюнник, Віктор Фортуна, Анатолій Сірик, Ігор Портяник, Олександр Сурма.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода