МФК Кремінь - 09-08-2012, 11:08 - sasa 167

Перемога зі скрипом

Перемога зі скрипом

Кремінь – Гірник-Спорт – 2:1

Гордієнко 65, Шевченко 80-пен. – Середа 15
Кремінь: Олійник, Волга, Шаповал, Шевченко, Пасічниченко (Буличов 74), Тининник, Музика (Борисенко 46, Ніконов 57), Барба (Апришко 57), Кругляк Слабишев, Івлєв (Гордієнко 46).
Гірник-Спорт: Кліщук, Худченко, Слука, Швей (Голядинець 86), Ковтун, Прошенко, Нечипорук, Халілов (Мазний 67), Солонинка (Карпинець 70), Середа (Ключик 72), Бажан.

 

До чергового дербі команди підійшли з дещо різними результатами. Так, якщо «Кремінь» після двох поразок на старті, зміг потім взяти 4 очки в двох матчах, то «Гірник-Спорт» був єдиною командою, не набрала після 4-х турів жодного очка. Але дербі є дербі і розраховувати на легку перемогу над, здавалося б, беззастережним аутсайдером «Кременю» не доводилося.

Гості швидко відкрили рахунок. Ккапітан «Гірника» Владислав Середа на 15-й хвилині забив красень-гол, розібравшись у штрафному «Кременя» відразу з трьома суперниками і не залишивши шансів Олійнику. Гол трохи струснув команду Юрія Чумака, але все одно справа до небезпечних моментів, які прийнято класифікувати як гольові, не доходило.

З перших хвилин другого тайму на полі з\’явилися Антон Борисенко та Дмитро Гордієнко. Перший, напевно для того, щоб створювати небезпеку біля воріт суперника своїми кидками з ауту, а другий, що б чіплятися попереду за м\’яч і нагнітати ситуацію чужих воріт. Гордієнко зі своїм завданням впорався на відмінно, а ось Борисенко був замінений, після того, як в зіткненні з суперником отримав удар по голові.

 

Відігрався «Кремінь» завдяки грубій помилці захисника «Гірника» Ковтуна, який намагаючись перервати навіс Слабишева, виклав м\’яч прямо на ногу Гордієнко. Дмитру, потрібно віддати належне його холоднокровності в цьому епізоді, не став бити в один дотик, а на гросмейстерській паузі поклав воротаря і потім послав м\’яч у сітку воріт. Гол додав «Кременю» сил, та й трибуни погнали хлопців вперед, вимагаючи другого гола у ворота суперника, інформує прес-служба наддніпрянського клубу. І цей гол таки стався, і знову постарався Гордієнко, якого збили у штрафному і арбітр призначив пенальті. Як і в матчі з «Жемчужиною» пенальті чітко реалізував Олег Шевченко. Примітно, але саме пара Гордієнко-Шевченко у цьому сезоні принесли «Кременю» поки що, дві перемоги.

Погода