Новини - 14-12-2010, 06:12 - sasa 283

Перемогли юні тенісисти Козельщини

Перемогли юні тенісисти Козельщини

У Лубнах відбулися особисто-командні змагання з настільного тенісу серед юнаків і дівчат в залік обласної спартакіади школярів.

За тенісними столами у спортзалі місцевої СШ № 6 боротьбу вели спортсмени з 15 команд Полтавщини, які змагалися у п’ятьох розрядах. За результатами змагань визначилися переможці та призери. У особистому розряді серед юнаків переміг Андрій Качаненко з Хорола. Друге і третє місця, відповідно, посіли Олександр Бужинський з Козельщини та Владислав Рева (Лубни). Серед дівчат не було рівних Марії Луценко з Лохвиці. Другою стала її колега по команді Надія Гармаш, а третє місце посіла Таміла Кійченко з Козельщинського району. У

парному юнацькому розряді трійка призерів була такою: І – Андрій Качаненко – Андрій Скляренко (Хорольський район), ІІ – Олександр Бужинський – Максим Мариндич (Козельщинський район), ІІІ – Владислав Рева – Михайло Кривогуз (Лубни). У парному розряді серед дівчат перемогли тенісисти з Козельщини – Світлана Дука і Таміла Кійченко. Друге місце виборов дует у складі лохвичанок Марії Луценко та Надії Гармаш, а «бронза» дісталася Марині Мозговій і Марині Сухенко, що представляли Кременчуцький район. У змішаних тенісних парах кращими були: І – Олександр Бужинський і Таміла Кійченко (Козельщина), ІІ – Андрій Скляренко і Тетяна Ткаленко (Хорольський район), ІІІ – Андрій Качаненко і Крістіна Гребінник з Хорольщини.

У загальнокомандному заліку переможцями стали тенісисти з Козельщинського району, яких представляв вчитель Сергій Невідомий. Друге місце посіла команда Лохвицького району з тренером Юрієм Фоміним, а третіми стали спортсмени з Хорольського району, яких готував до змагань Владислав Тимошенко. Головний суддею змагань був директор Лубенської ДЮСШ Олександр Семенець, а роль старшого судді виконував вчитель ЗНЗ № 2 Олександр Шапаренко. Цікаво: чому у спартакіаді не брали участь юнаки і дівчата з Полтави та Полтавського району? Невже в обласному центрі відсутні юні тенісисти?..

Погода