Останні новини - 24-06-2011, 04:06 - sasa 148

Перші квитки на Суперкубок вже у продажу!

Перші квитки на Суперкубок вже у продажу!

У Києві відбулася перша прес-конференція, присвячена проведенню Інтер Суперкубка України-2011. У заході взяли участь генеральний директор ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ Олександр Єфремов, керівник спортивних проектів телеканалу «Інтер» Олександр Борисенко і директор ТОВ «Прем’єр-ліга.» Вадим Галаган.

Олександр Єфремов:
− Наступний розіграш Суперкубка стане вже восьмим за ліком в Україні. Прем’єр-ліга проведе його вчетверте. Ми зі свого боку намагатимемось, щоб ця подія залишила по собі яскраві спогади. У цьому році приз виборюватимуть дві найкращі вітчизняні команди − «Шахтар» і «Динамо». Отже, первинний інтерес до наступного поєдинку має бути більш високим, ніж завжди. Одним з головних питань для нас є аспект безпеки глядачів, адже очікується великий наплив уболівальників, як з Донецька, так і з Києва. Гадаю, ми впораємось з цим та іншими питаннями.

Олександр Борисенко:
− З 2008 року телеканал «Інтер» є Офіційним транслятором Суперкубка України і одночасно Титульним спонсором. Ми дуже раді співробітництву з Прем’єр-лігою. Є сподівання, що будемо працювати разом і надалі. Очікуємо на великий глядацький інтерес до поєдинку у Полтаві. 5 липня о 20:45 чекаємо вболівальників на телеканалі «Інтер».

− Глядачі яких країн зможуть подивитьсь матч за Інтер Суперкубок України?
− Покриття супутникового каналу «Інтер +» дозволить спостерігати за поєдинком у 30-40 країнах. До того ж пряма трансляція запланована на одному з російських телеканалів. Гадаю, показ збере найбільшу аудиторію за час існування цього турніру.

Вадим Галаган:
− Вартість квитків на матч складатиме від 40 до 150 гривень. При цьому кількість квитків з найменшою ціновою категорією буде приблизно − 37% від загальної кількості. Квитки у касах стадіону «Ворскла» імені Бутовського» продаються вже з сьогоднішнього дня. Також квитки у кількості 10 тисяч, згідно з офіційною заявкою ФК «Шахтар», будуть продаватись у Донецьку. На даний момент офіційної заявки від ФК «Динамо» Прем’єр-ліга ще не отримала.

Наступна прес-конференція до матчу за Інтер Суперкубок України запланована на 30 червня і відбудеться у Полтаві.

Погода