Першість Полтавщини - 06-10-2013, 10:10 - sasa 107

Перша перемога Зеніта

Перша перемога Зеніта

«Зеніт» (Калайдинці) – «Локомотив» (Гребінка) 2:1 (0:0).
Чемпіонат області. Перша ліга. Група «А». 15 тур. Лубни. Стадіон «Центральний». +10С. 156 глядачів.
Судді: Б. Щербаков, В. Стущанський, О. Яненко ( усі – Кременчук).
Делегат-інспектор: В. Кузьменко (Червонозаводське).
«Зеніт»: Пучка, Пархоменко, А. Голубенко, Бортнік, Яцько (Ігнатенко, 73), Загоруйко, Кирпиченко, Рева (Коваленко, 58 (Мисник, 66)), Ю. Голубенко, Нечипоренко, Михайленко. Тренер: Л. Голубенко.
«Локомотив»: Щеголь, Луценко, Рябоконь, Марченко, Панченко, дюжев, Лисенко, Забіла, Некрилов, Божко, Гетьман. Тренер: С. Симоненко.
Голи: Загоруйко (49), Кирпиченко (70) – Гетьман (72).

Це був цікавий і видовищний футбольний поєдинок, в якому ніхто не хотів поступатися.

Протягом всього матчу була помітна територіальна та ігрова перевага «Зеніту», які втілили її у забиті м’ячі у другому таймі. До речі, за всю першу сорокап’ятихвилинку залізничники створили всього три гострих моменти біля воріт господарів. А ось у Зеніта їх було чимало, але надійно грав голкіпер гостей Іван Щеголь. На початку другого тайму досить простий гол проводить Андрій Загоруйко після помилок захисників залізничників – 1:0.

Если вы хотите, чтобы ваш ребенок был здоров и физически развит, – спортивный уголок будет незаменимым помощником в развитии вашего малыша. Купить спортивный уголок  можно в интернет-магазине «Sport Baby».

Далі під час однієї з численних атак подвоює рахунок у зустрічі Роман Кірпіченко, який після сольного проходу який обвів кількох захисників, вийшов «сам на сам» з воротарем гостей і у потрібному футбольному руслі вколотив «смугастого» в сітку південних воріт стадіону «Центральний». А, буквально, через декілька хвилин захист господарів не втримав прохід невтомного гравця «Локомотиву» Мирослава Гетьмана, який без перешкод відправив м’яча у ворота досвідченого Олександра Пучки – 2:1. Так і завершилося це цікаве протистояння.

Потрібно віддати належне кременчуцькі молодій суддівській бригаді, яка провела цей поєдинок без помилок.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода