Першість Полтавщини - 16-09-2013, 10:09 - sasa 190

Перша поразка Чайки

Перша поразка Чайки

У першоліговій групі «Б» загострилася боротьба за призові місця у чемпіонаті області. Один із лідерів змагань «Чайка» з Дейкалівки була розгромлена кошманівською «Нивою». Це перша поразка дейкалівців у цьому сезоні.

«Вікторія» (Первозванівка) – ФК «Рокита» 1:3
У цьому матчі була беззаперечна перевага гостей і вони довели свою футбольну справу до перемоги. Відзначилися голами Андрій Борисенко, Денис Дяченко і Андрій Онищенко. Юнаки не грали.

«Нива» (Кошманівка) – «Чайка» (Дейкалівка) 4:1
Кошманівські футболісти здійснили домашній «подвиг», впевнено перемігши одного із лідерів групи «Чайку» з Зіньківщини. Щоправда, протягом всього поєдинку «періщив» дощ і сили обох команд зрівнювалися. Гадаю, господарі краще пристосувалися до такої негоди і рідного газону і заслужено та впевнено перемогли своїх візаві з рахунком 4:1. Двічі голами відзначився Андрій Михайленко і по одному м’ячу забили Владислав гиря і Володимир Борсало. Юнаки: 1:0.

ФК «Карлівка-2» – «Маяк» (Котельва) 1:4
У цьому протистоянні була повна перевага котелевських футболістів над явним аутсайдером групи. Два м’ячі забив Дмитро Старокошко і по одному у свій актив записали Дмитро Минчинський і Олександр Кривошапка. Юнаки: 3:2.

«Колос» (Кобеляки) – «Елеватор» (Селещина) 2:0
Юнаки: 2:0.

Турнірне становище і календар змагань >>>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода