ФК Полтава - 29-07-2012, 07:07 - sasa 209

Перша у першій!

Перша у першій!

\”Титан\” (Армянськ) – \”Полтава\” – 1:2 (1:1)
Войнаровський, 35 (пен.) – Івашко, 5, Сірик, 75
Титан: Кошелєв, Розгон (Кадімян, 86), Климентовський, Капенко, Калініченко (Маслов, 52), Субочев, Мацак (Довжик, 74), Войнаровський, Смалько, Гайдаш Ан. (Прокопченко, 56), Кравченко.
Полтава: Романенко, Одінцов, Даценко, Кучеренко, Цапій, Обревко (Зозуля, 88), Бідненко, Безсалий, Степанишин (Сагайдак, 82), Зеленевич (Сірик, 62), Івашко (Радіонов, 83)
Попередження: Цапій, 33, Степанишин, 61 – Войнаровський 18, Кравченко 52, Карпенко 58.

Обидві команди в стартових турах очок не набрали. Є тому пояснення, але не будемо вдаватися в подробиці. З кожним туром чемпіонат набирає хід, одні команди набирають очки, інші забуксували. І \”Полтаві\” та \”Титану\” очки також потрібні, як повітря. Між іншим, в історії очних зустрічей між командами в другій лізі відсутні нічиї. Не з\’явилися вони поки і в першій.

 

Коли гравці \”Титана\” вийшли на розминку, стало очевидно, що в цій грі ставка зроблена насамперед на досвід. У стартовому складі лише один футболіст молодше 23 років. Але досвід досвідом, а от швидкості з роками не додається. Що і показала гра. У складі \”Полтави\” у цій грі також з\’явився новачок і теж з досвідом: Руслан Бідненко. Також з перших хвилин вийшов на поле Руслан Івашко, який у дебюті зустрічі відзначився забитим голом. Першим голом, забитим \”Полтавою\” у першій лізі. Івашко скористався із незграбності захисників, укрив м\’яч корпусом і пробив у дальній кут.

За інерцією наші футболісти провели ще кілька атак, але поступово гра заспокоїлася. Господарі намагалися знайти слабкі місця в обороні \”Полтави\”, але якщо загрожували воротам Романенка, то лише зі стандартів. Один удар Романенко відбив, після іншого захисники вибили м\’яч на кутовий. А після нього біля воріт арбітр угледів порушення на комусь з гравців \”Титану\” і призначив пенальті. Але ж нічого не віщувало.

Войнаровський одинадцятиметровий реалізував, але кінець тайму активніше провела \”Полтава\” і незадовго до перерви у штрафному господарів збивають Зеленевича. Свисток судді мовчить.

 

У другому таймі гра була дещо обережна. Кожна з команд вичікувала помилку суперника і на 75-й хвилині гості свій момент використали на всі 100. І атака і гол вийшли, те що треба. Воротар \”Титана\” вибив м\’яч від своїх воріт. Але м\’яч не долітав до групи гравців атаки і першим на м\’ячі був Бідненко в центрі поля. Одночасно четвірка захисників кримчан вибігала зі своєї половини поля, щоб залишити Івашко в офсайді. Але Івашко вибіг разом із ними, тоді, як назустріч захисникам зробив ривок Сірик. Це помітив Бідненко і головою відправив йому м\’яч на хід. Сірик втік один на один і використав свій момент, пославши м\’яч в кут воріт.

Природно, що \”Титан\” побіг відіграватися, а Анатолій Безсмертний провів заміни, спрямовані на те, щоб освіжити атаку і підсилити оборону. Добре увійшов в гру Сагайдак, свіжий Радіонов ледь не покарав захисників, але Кошелєв підстрахував і вибив м\’яч. Єдиний небезпечний момент господарі створили незадовго до фінального свистка. З правого флангу послідував простріл, але, гравці \”Титану\” не повірили, що м\’яч звідти пролетить майже всю воротарську і упустили шанс. А Одінцов, в свою чергу вибив м\’яч в поле.

Погода