Новини - 23-06-2018, 07:06 - admin 214

Перший трансфер «Ворскли» – підсилення в центр захисту

Полтавці уклали дворічний контракт з Євгеном Мартиненком.
Перший трансфер «Ворскли» – підсилення в центр захисту

Триває підготовка «Ворскли» до початку нового сезону. Нагадаємо, що в ньому підопічним Василя Сачка належить не лише відстоювати здобуті бронзові нагороди, а й грати в груповому раунді Ліги Європи.

При виступах на декілька фронтів велике значення має глибина складу. Тому появу новачків у команді спрогнозувати було нескладо. Сьогодні офіційний сайт клубу повідомив, що новим гравцем «Ворскли» став 24-річний Євген Мартиненко (зріст 196 см, вага 83 кг). Термін дії трудової угоди становить два роки.

Нагадаємо, що в минулому сезоні у центрі захисту «Ворскли» грали Ардін Даллку, Олександр Чижов і Андро Гіоргадзе. У випадку травм або дискваліфікацій когось з цих футболістів на їх позиції виступав Володимир Чеснаков. А в матчі з «Вересом» роль центрального захисника довелося виконувати навіть Олександру Скляру.

Мартиненко є уродженцем Одеської області. Перші кроки в футболі робив під керівництвом Віктора Голікова. «Чорноморець» наразі є єдиною командою в послужному списку Євгена. За нього він виступав у ДЮФЛ і турнірі дублюючих складів. А в сезоні 2012/13 на перспективного захисника звернув увагу Роман Григорчук, який почав залучати Мартиненка до тренувань з першою командою. З того часу Євген зіграв за «Чорноморець» 63 матчі й записав на свій рахунок 4 голи.

Погода