Останні новини - 04-12-2010, 08:12 - sasa 224

Плани \”Ворскли\” на зиму

Плани \”Ворскли\” на зиму

Основний склад ворсклян, за заздалегідь затвердженим планом, вийде з відпустки 5 січня.

Наразі кожен футболіст отримав індивідуальний план підготовки, згідно з яким не повинен втратити минулих фізичних і функціональних кондицій. Всі знають, що з порушенням режиму і зайвою вагою у Миколи Павлова все дуже суворо, всі караються грошовими штрафами, прейскурант знайомий кожному, і це мінус з сімейного бюджету.

До 10-го січня гравці пробудуть в Полтаві, де будуть проводитися так звані втягуючі тренувальні заняття. Чотирнадцятиденний ялтинський збір передбачає крос, тренажерний зал, тестування, дві двосторонніх зустрічі, непросте випробування «Царською стежкою», а також заняття на полі стадіону «Авангард».

Чотири дні перепочинку після прибуття з Ялти, і знову робота – попереду два «турецьких берега». На перший закордонному зборі полтавці пробудуть з 29 січня по 12 лютого. Після цього команда отримає три дні вихідних. 16 лютого в Туреччину вилетить вже весь кадровий потенціал – «основа» разом з молоддю Сергія Свистуна, де пробудуть до 26 лютого. По поверненню на рідну землю «біло-зелені» отримають всього один день відпочинку, щоб перевести дух, і знову в тренувальні будні – готуватися до першого календарного матчу 2011 року з харківським «Металістом».

Погода