Першість Полтавщини - 08-09-2013, 10:09 - sasa 196

Покер Антона Оганесова

Покер Антона Оганесова

У вищій лізі обласного чемпіонату з футболу були зіграні чотири матчі одинадцятого туру, в яких у ворота суперників було забито 20 м’ячів. Найбільше голів проведено у Машівці – сім!

«Нове Життя» (Андріївка) – «Псел-Райз» (Гадяч) 4:3.
У чемпіонаті області-2013 у Машівці був встановлений рекорд забитих м’ячів в одній зустрічі – сім! Це сталося між командами «Нове Життя» і «Псел-Райз». У першому таймі голевий «хет-трик» виконав Максим Бервізєв. Далі забивали гадяцькі футболісти: Андрій Зіпунніков, Олег Филь і Андрій Самойленко. Але остаточну крапку у поєдинку поставив господар поля  Євген Левченко – 4:3 на користь лідера змагань. Відзначимо і удар у другому таймі у поперечину воріт відомого футболіста Андрія Зіпуннікова. Як повідомив після цього поєдинку начальник команди «Нове Життя» Ігор Коваль, гравці і тренери вже подумки про матч-відповідь розіграшу Кубка України серед аматорських команд, де машівчани на виїзді зіграють проти команди МФК «Первомайськ» (Миколаївська область).

СК «Полтава»  – «Темп» (Градизьк) 1:3.
У цьому матчі сенсації не сталося. Один з лідерів обласних вищолігових перегонів «Темп» здолав суперників у Полтаві з рахунком 3:1. У Першому таймі двічі відзначився голами ветеран команди Сергій Зав’ялов і один м’яч забив виходець з Гребінки Сергій Ященко. Гол-пресижу за полтавців провів Дмитро Куімов.

ФК «Глобине» – МФК «Кремінь-КММФ» (Кременчук) 5:0.
У цьому поєдинку футбольної напруженості не було і сильні господарі, як кажуть, поставили гостям всі «точки над і». Чотири м’ячі у матчі забив лідер атак глобинців Антон Оганесов і один Василь Клименко.

«Динамо» (Решетилівка) – «Колос» (Дмитрівка) 2:2.
«Голевий шедевр Анатолія Подробахи» – так можна назвати підсумок цього решетилівського протистояння. Вже на 4 хвилині зустрічі гол провів дмитрівець Максим Остапець – 0:1. Далі відзначалися забитими м’ячами господарі – Ігор Мірко і Анатолій Подробаха. Останній створив «футбольне диво» – вколотив м’яча у «дев’ятку» воріт суперника прийомом «через себе». Але не довго очікували позитивний результат матчу для себе господарі – на 86 хвилині поєдинку остаточний рахунок у матчі забитим м’ячем ставить футбольний ветеран «Колоса» Максим Остапець – 2:2. Юнаки: 4:0.

Пропущений матч 11 туру між командами «Фламінго» (Комсомольськ) – «Олімпія» (Савинці) буде зіграний у середу 18 вересня.


Турнірне становище та календар змагань >>>

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода