Останні новини - 21-09-2011, 08:09 - sasa 189

Поки їх 32

Поки їх 32

Володар почесного трофею «Шахтар» почне захист титулу у Свердловську проти місцевих одноклубників.

 

У середу, 21 вересня пройдуть усі 16 матчів чергової стадії турніру. Саме з 1/16 фіналу Датагруп Кубка України у боротьбу вступають команди Прем’єр-ліги. Окрім них, подолавши попередній відбір, продовжують турнірний шлях 9 команд Першої ліги, 5 − Другої. І 2 представники аматорського футболу. Матчі команд проводяться на полях клубів, нижчих за рангом. Зокрема, амотори з «Берегвідейка» чекають у гості на «Металіст», який останнім часом особливих успіхів у кубковому змаганні не досягав. Менш дальній виїзд до одного з лідерів першості Донецької області «Словхліба» здійснить «Зоря». Відомо, що тренувати слов’янський колектив перед цим закликаний відомий фахівець Олександр Косевич.

 

Найбільший інтерес зараз можуть викликати 3 матчі, де, згідно з жеребом, з’ясовуватимуть стосунки елітні вітчизняні колективи. Зокрема, двоє володарів Датагруп Кубка України 2009 та 2010 рр. «Металург» та «Таврія» зіграють між собою у Донецьку. Продовжить виявляти кращого пара команд з попереднього туру Епіцентр Чемпіонату України «Арсенал» – «Олександрія». Тільки тепер вони зіграють не на «динамівській» арені, а на іншому столичному стадіоні «Оболонь». Ще одна пара, складена з представників Прем’єр-ліги, «Волинь» – «Іллічівець», також обіцяє цікавий матч. У Маріуполі у нинішньому сезоні вже перемагали лучани. Тепер вони спробують повторити успіх у рамках іншого турніру перед своїми глядачами.

 

Володар почесного трофею «Шахтар» почне захист титулу у Свердловську Луганської області проти місцевих одноклубників. Фіналіст попереднього фіналу «Динамо» приїде у гості до іншої команди Другої ліги − «Кремня». На честь цього у Кременчуці навіть звели додаткові трибуни. Можна очікувати від команд Першої та Другої ліг сюрпризів, адже кубкові закони вже привчили любителів футболу до раннього припинення боротьби кого-небудь з вищих за рангом. Нагадуємо повний перелік пар 1/16 фіналу Датагруп Кубка України (напівжирним шрифтом виділені клуби ПЛ):

 

«Кремінь» Кременчук − «Динамо» Київ

«Суми» − «Зірка» Кіровоград

«Словхліб» Слов’янськ − «Зоря» Луганськ

«Полтава» − «Карпати» Львів

«Шахтар» Свердловськ − «Шахтар» Донецьк

«Металург» Запоріжжя − «Говерла-Закарпаття» Ужгород

«Миколаїв» − «Ворскла» Полтава

«Металург» Донецьк − «Таврія» Сімферополь

«Арсенал» Київ − «Олександрія»

«Буковина» Чернівці − «Оболонь» Київ

«Титан» Армянськ − «Дніпро» Дніпропетровськ

«Волинь» Луцьк − «Іллічівець» Маріуполь

«Арсенал» Біла Церква − «Кривбас» Кривий Ріг

«Сталь» Дніпродзержинськ − «Севастополь»

«Берегвідейк» Берегове − «Металіст» Харків

«Енергетик» Бурштин − «Чорноморець» Одеса

 

УПЛ

Погода