- 22-08-2012, 08:08 - sasa 215

Полтава поступилася Одесі

Полтава поступилася Одесі

Кубок України. 1/32 фіналу. ФК Одеса – ФК Полтава – 3:2 ОТ

ФК \”ПОЛТАВА\”: Кучинський, Зозуля, Момот (Даньків, 46), Стоян, Богомаз (Зеленевич, 46), Бідненко, Козоріз, Обревко, Сірик, Нурітдінов, Радіонов (Радченко, 46).

 

Провівши на хорошому рівні перший тайм ФК \”Одеса\” повів з перевагою в два м\’ячі. На 13-й хвилині Олександр Калитов по лівому флангу прорвався до воріт суперників і відпасував на правий кут штрафного майданчика на Сергія Любчак, який головою скинув м\’яч під удар Михайлу Малину, пробив у дотик з 18-ти метрів у дальній лівий кут воріт – 1:0.

Другий м\’яч був забитий на 43-й хвилині, коли Костянтин Пархоменко легким \”черпаком\” закинув м\’яч у штрафну і вивів Михайла Малина один на один з воротарем. Чіткий удар в кут воріт і рахунок стає – 2:0.

У другому таймі перевага господарів поля не підлягало ніякому сумніву аж до 85-ї хвилини. Однак у заключному етапі поєдинку груба гра одеських захисників у своїй штрафній дозволила гостям зрівняти рахунок. На 86-й хвилині Поспєлов в районі 11-ти метрового завалив Радченко. Пенальті виконав Сірик точно пробивши в лівий нижній кут воріт – 2:1. На 89-й хвилині вже Любчак в штрафній збив нападника гостей і отримав предепрежденіе, а пенальті точно реалізував Сірик пробивши низом у той же кут – 2:2.

У додатковий час ФК \”Одеса\” все таки зумів повернути собі переможний результат. На 97-й хвилині Пархоменко на підступах до штрафного \”черпаком\” навісив м\’яч на Малина, якого в районі 11-ти метрового завалив Зозуля – пенальті. Його реалізував Пархоменко пробивши точно з 11-ти метрового у правий нижній кут воріт – 3:2, повідомляє прес-служба одеситів.

Погода