ФК Полтава - 26-09-2013, 08:09 - sasa 100

Полтава програла в драматичному матчі в Тернополі

Полтава програла в драматичному матчі в Тернополі

7 голів, 4 вилучення, 2 додаткові тайми побачили уболівальники, які прийшли на матч 1/16 Кубка України між друголіговим Тернополема та першоліговою Полтавою.

Починалося для полтавців все оптимістично. ФК Полтава. Уже на початку поєдинку через провал оборонців Тернопіль пропускає гол у свої ворота. Відзначився Длявер Нурідінов. Однак через 10 хвилин тернополяни відігралися – красивий гол ударом головою забив Ігор Курило.

З цим рахунком команди і пішли на перерву. В другому таймі перших хвилин 20 на полі домінували тернополяни. При цьому ще на 54-й хвилині після подачі штрафного змусили помилитися оборонця гостей, і Семененко зрізав м’яч у власні ворота, зробивши рахунок 2:1.

На 78-й хвилині Шевчук ускладнив життя полтавської команди, отримавши другу жовту, відтак гості опинилися вдесятьох.

Втім, це не завадило їм активізуватися наприкінці другого тайму. Футболісти ФК Полтава почали атакувати гостріше і на 84-й хвилині Фаворову таки вдалося зрівняти рахунок після подачі кутового ― 2:2.

Та вже через лічені хвилини стадіон лікував – Сергій Полянчук сильним, а головне точним ударом виводить господарів вперед, 3:2.

Здавалося, омріяна перемога в руках тернополян. У додані суддею 5 хвилин на полі продовжувалася точитися рівна боротьба. Втім на останніх секундах основного часу не витримали нерви у захисника Андрія Дубчака. Перериваючи навіс, він відбив м’яч рукою. Полтавчани отримали право на пенальті і свій шанс не змарнували, 3:3. Пенальті чітко реалізував Шаврін.

Одразу після цього прозвучав свисток судді, і команди почали готувати до двох додаткових таймів. Вони виявилися не менш цікавими та напруженими. Тернополянам в додатковий час вдалося вирватися вперед, після подачі штрафного відзначився захисник Андрій Пастернак ― 4:3. А далі гра ставала все жорсткішою, іноді доходила до відвертих грубощів, за що суддя видалив Даценка. Попередньо в одному з протистоянь полтавчани ледь не втратили капітана, який отримав травму голови, довелося навіть залучати лікарів швидко допомоги.

А догравали матч гості увісьмох – під завершення гри вихід сам на сам Богдана Семенця прямолінійним порушенням перервав Андрій Деркач і тут же побачив перед собою «червоне світло». Відігратися у значній меншості полтавці вже просто не могли.

Погода