- 03-05-2013, 11:05 - sasa 239

Полтава відбирає очки у чемпіона

Полтава відбирає очки у чемпіона

Триває чемпіонат області з футболу серед команд вищої ліги. У третьому турі було забито рекордну на сьогодні кількість м’ячів – 32.

Вдало «постаралися» з забитими голами гравці одного з лідерів чемпіонських перегонів – команди «Фламінго» з Комсомольська. Вони у домашньому протистоянні з юнаками команди «Кремінь» (Кременчук) забили одинадцять м’ячів у ворота суперника. Підсумковий результат поєдинку – 11:2 на користь господарів. Запитання: чи, можливо, молодій кременчуцькій команді краще було б грати у першій лізі? Юнаки: 5:4.

Багатим на голи видався матч у Глобиному. Нарешті зіркова глобинська команда показала свій потенціал – ФК «Глобине» переміг у рідних стінах команду «Колос» з Дмитрівки Кременчуцького району з переконливим рахунком 6:2. У господарів голами відзначилися Василь Клімов (тричі) і по одному забитому м’ячу у свій актив записали Антон Оганесов, В\’ячеслав Кувшинов і Євген Данилейко. У переможених відзначилися забитими м’ячами Андрій Мазейко і Євген Мулиндін.

 

Команда \”Олімпія\” із Савинців відомого тренера Володимира Гришка приймала гадяцький «Псел-Райз», який очолює Василь Ванда. У напруженому поєдинку перемогли господарі завдяки двом влучним ударам Олега Бажана і одному Олександра Осипенка. У гостей відзначилися забитими м’ячами Едуард Ткаченко і Сергій Кузуб, які не допомогли отримати позитивний результат поєдинку. У підсумку ― 3:2 на користь господарів.

Досить несподівано завершився матч між чинним чином області командою а «Нове Життя» та молодою, але амбіційною командою СК «Полтава». Після першого тайму чемпіони «горіли» 0:1 – відзначився голом 16-річний полтавець Дмитро Щербак. І лише у середині другого тайму Андрію Зіпуннікову вдалося у притаманному йому стилі ударом головою завершити результативну атаку – 1:1.

І, нарешті, про матч одного з претендентів на золоті нагороди цьогорічних змагань градизький «Темп». Віце-чемпіон області грав у Полтаві проти решетилівського «Динамо». Темпівці завдяки старанням гравців і вдалому виконанню стандартів здолали номінальних господарів з рахунком 4:2. У переможців голи провели Валентин Шевченко (два), Антон Бородін і Юрій Безверхий.

Турнірна таблиця і календар матчі вищої ліги >>>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода