- 01-10-2010, 10:10 - sasa 174

\”Полтава\” з \”Шахтарем\”, можливо, зіграє на \”Ворсклі\”

\”Полтава\” з \”Шахтарем\”, можливо, зіграє на \”Ворсклі\”

Путівку у чвертьфінал Кубка України донецький “Шахтар” розіграє з командою другої ліги ФК “Полтава”. Про це стало відомо після жеребкування 1/8 фіналу турніру.

“Якби я сказав, що не задоволений результатом жеребкування, то ви б мені не повірили, – відповів журналістам заступник генерального директора “Шахтаря” Анатолій Попов. – “Динамо”? З киянами хотілося б зіграти, але не раніше, ніж у фіналі турніру. Тим не менше, скажу тривіальну річ — жереб тоді вдалий, коли після матчу на табло є позитивний результат. ФК “Полтава” – це досить прийнятний жереб. Ми сподіваємося на вдалий результат для нашої команди.”

Відразу після жеребкування Анатолій Попов повідомив команді ім’я кубкового суперника.

“Керівництво клубу вже знає. Реакція на суперника робоча. Нам випав нормальний жереб, але лише результат матчу покаже вдалий він чи ні.”

Після десяти зіграних турів “Полтава” посідає перше місце в турнірній таблиці групи Б другої ліги. Домашні матчі команда проводить на стадіоні “Локомотив”, який розрахований на 2500 місць.

“За організацію поєдинку відповідає Федерація футболу України та Прем’єр-ліга. У будь-якому випадку, я думаю суперник добре підготується. Щодо арени, то можливо ми зіграємо на домашньому стадіоні “Ворскли” (свій матч команда Миколи Павлова гратиме на виїзді з “Карпатами”). Як правило, коли ми граємо у невеликих містах, то це свято, до якого готуються на всіх рівнях, навіть на рівні керівництва міста. Думаю, для футболістів та уболівальників створять нормальні умови. Ми впевнені, що у цьому плані все буде нормально.”

Всі матчі 1/8 фіналу Кубка України пройдуть у середу, 27 жовтня. У попередньому раунді “Шахтар” переміг “Кривбас” – 6:0, а “Полтава” вибила з турніру “Оболонь” – 2:1.

Gazeta.ua

Погода