- 30-05-2009, 08:05 - sasa 335

\”Полтава\” заплатить штраф

\”Полтава\” заплатить штраф

Як стало відомо з неофіційних джерел, за інциденти у матчі ФК «Полтава» – «Арсенал» (Харків) полтавський футбольний клуб сплатить штраф у 25 тисяч гривень, а його президенту заборонять знаходитися в технічній зоні.

Офіційне рішення ПФЛ поки що не оприлюднило. Нагадаємо, інцидент стався у матчі 29 туру серед команд другої ліги (група Б). Тоді, за словами представників «Арсенала» Леонід Соболєв застосував фізичну силу до офіційних осіб харків’ян, а також жбурнув в арбітра м’ячем після фінального свистка. Із закінченням гри на полі виникла бійка між футболістами «Полтави» і фанатами «Арсенала». Приводом до цих подій став невпевнений арбітраж судді Приступи з Києва, котрий на перших хвилинах відмінив чистий гол господарів, а на останній хвилині поставив пенальті у ворота гостей. Також на матчі знаходилася недостатня кількість правоохоронців, котрі не змогли завадити подіям після нього.

Як повідомляють джерела, розглядалося питання позбавлення «Полтави» 6 очок (це при тому, що команда веде боротьбу за вихід до першої ліги і посідає другу сходинку, програючи «Сталі» лише за кількістю перемог) і штрафу в 50 тисяч гривень. Але рішення – 25 тисяч гривень штрафу і заборона президенту Соболєву знаходитися в технічній зоні.

turnir.com.ua

Погода