ФК Полтава - 04-06-2011, 07:06 - sasa 182

\”Полтава\” зіграє з \”Сумами\”

\”Полтава\” зіграє з \”Сумами\”

Відбулися матчі останнього туру в першості України серед команд другої ліги.

 

Свій останній матч групи \”Б\” ФК \”Полтава\” провела в Кременчуці де зустрілася в обласному дербі з \”Кременем\”. Гра, по-суті, вже немало жодних значень: полтавці – другі, а кременчужани – треті. Перемогу здобув \”Кремінь\” – 4:2. У яких відзначились голами двічі Рябцев, а також Сумцов та Вовченко. У полтавців голи на рахунку Зеленевича та Синьогуба.

 

Визначився і суперник городян з яким вони наступних вихідних проведуть перехідний матч, переможець якого зіграє з 16-ю командою першої ліги, а її переможець влітку стартує в другому дивізіоні. Суперником \”Полтави\” будуть \”Суми\”, які в останньому турі перемогли вдома білоцерківську \”Рось\” – 4:1. А ось їхній головний конкурент за друге місце в групі \”А\” – іллічівський \”Бастіон\” зіграв вдома унічию з чернігівською \”Десною\” – 1:1. І саме сумчани стали в у групі \”А\” другими.

 

До речі, в першій лізі відбувся передостанній тур. До \”Олександрії\”, яка ще минулого туру достроково оформила путівку до Прем\’єр-ліги, приєднався одеський \”Чорноморець\”, який в 33-му турі обіграв \”Львів\” – 1:0 і став недосяжним для решти команд. Крім того, практично визначилася команда, яка гратиме перехідні матчі за право грати у першій лізі. Це – бурштинський \”Енергетик\”, якому аби переміститися на 15 рядок потрібно не тільки перемагати в останньому турі у Вінниці \”Ниву\”, але й чекати на поразку \”Геліосу\” в Охтирці.

 

Автанділ ПОТІДЗЕ

Погода