Волейбол - 11-03-2011, 11:03 - sasa 244

Полтавки – найсильніші в області

Полтавки – найсильніші в області

У Лубнах на базі ДЮСШ пройшли фінальні обласні змагання з волейболу серед дівчат 1994-1995 років народження в залік спартакіади школярів Полтавщини.

 

У престижному спартакіадному турнірі вели боротьбу вісім кращих дівочих команд області, які спочатку були «розбиті» на дві підгрупи. Це представники Полтави, Нових Санжар, Лубен, Лохвиці, Кременчука, Диканьки, Великої Багачки і Карлівки. За коловою системою визначилися фаворити і аутсайдери змагань. У матчі за третє місце дівчата з Нових Санжар (тренер Олександр Дерев’янко) перемогли лохвицьких ровесниць і отримали «бронзу».

 

У складі переможниць кращими на майданчику були Євгенія Охналь, Олександра Піскова і Анастасія Харченко. Напруженим та цікавим видався фінальний поєдинок за звання кращої команди Полтавщини. У ньому сильнішими були юні волейболістки Полтави (тренер Вадим Бахмутов), які здолали у трьох партіях опоненток з Кременчука. Склад переможниць був таким: Юлія Литвиненко, Марія Перепелиця, Юлія Гирич, Анастасія Снаговська, Юлія Лимар, Ярослава Романюк. Срібні нагороди вибороли кременчуцькі волейболістки, яких представляли на змаганнях тренери Юрій Бардаєв і Вячеслав Нерус. Серед них добротною грою виділялися на майданчику Катерина Демянчук, Олена Сосновська, Христина Кулик і Лілія Олійник. Далі місця розподілилися так: ІV – Лохвиця, V – Лубни, VI – Диканька, VII – Велика Багачка, VIII – Карлівка.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода