Новини - 11-08-2015, 09:08 - sasa 150

Полтавки провели \”майстер-клас\” перед вильотом до Пекіна

Полтавки провели \”майстер-клас\” перед вильотом до Пекіна

Сьогодні, 11 серпня, легкоатлети національної збірної України провели відкрите тренування на НСК \”Олімпійський\” – останнє тренування на рідній землі перед виїздом на чемпіонат світу, який пройде 22-30 серпня у Пекіні (Китай).

У відкритому для всіх бажаючих тренуванні на НСК \”Олімпійській\” взяли участь й наші земляки Ольга Ляхова, Анна Плотіцина та Анна Касьянова (Мельниченко), які вже наступного тижня – після нетривалого періоду акліматизації та пристосування до зовсім іншого часового поясу, вийдуть на старти 15-го літнього чемпіонату світу, на якому можна буде \”збагатитися\” й ліцензіями на право участі в Олімпійських іграх 2016 року у Ріо-де-Жанейро.

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов та перший заступник міністра, президент ФЛАУ Ігор Гоцул відвідали тренування, поспілкувалися зі спортсменами, оцінивши їх готовність до важливих стартів. За словами міністра Ігоря Жданова, ще одним великим сподіванням в Пекіні для всієї України є засідання Конгресу ІААФ. Саме там 19 серпня за посаду президента ІААФ (Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій) будуть конкурувати два основні претенденти – легендарні у минулому легкоатлети Сергій Бубка (Україна) і Себастьян Кое (Велика Британія).

Тетяна БЕГМА

Погода